OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ανοιχτό ξανά για Τζαβέλα...

Ανατροπή με Τζαβέλα στο θέμα της απόκτησης αριστερού μπακ για τον Ολυμπιακό και επιστροφή στο ενδεχόμενο απόκτησης του διεθνούς Έλληνα αμυντικού, την ώρα που συνεχίζονται οι επαφές με την Μίλαν για τον δανεισμό του Ντιντάκ Βιλά.

Το ζήτημα με τον 24χρονο άσο είχε υποχωρήσει το τελευταίο διάστημα, καθώς είχε εκφραστεί δημοσίως η επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό και υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες γερμανικές ομάδες μετά τον υποβιβασμό της Άιντραχτ.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει άλλη διάθεση από την πλευρά του παίκτη και ότι δεν έχει τελειώσει οριστικά η περίπτωση να συζητήσει με τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Είναι πιθανό να υπάρξει ραντεβού τις επόμενες ημέρες με τον εκπρόσωπο του Τζαβέλα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να διαφανεί εάν θα ξαναγίνει πρώτος στόχος για την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Πάμε, λοιπόν, σε ένα θρίλερ για τη συγκεκριμένη θέση με υποψήφιους τον Τζαβέλα και τον Ντιντάκ, για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει τη συγκατάθεση της Μίλαν για τον δανεισμό του αλλά δεν έχει πάρει ακόμη το ΟΚ του παίκτη, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Εσπανιόλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons