OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Πιο εύκολα...

Το Thrylos.gr μετά και το «ξεσκαρτάρισμα» σε “Primera Division” και “Premier League”, σας παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές των… πεσμένων, που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό ή ενδέχεται να ακουστούν τις επόμενες εβδομάδες, τόσο από το Ισπανικό όσο και από το Αγγλικό πρωτάθλημα.

1) Αλμερία :Πρώτη ομάδα που περνάει από το… μικροσκόπιο του Thrylos.gr είναι η Αλμερία, με το όνομα του Μοντεστέ Μ’μπαμί να ξεχωρίζει. Ο Καμερουνέζος μέσος της Αλμερία είχε προταθεί στον Ολυμπιακό για τη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να επικεντρώνονται στην απόκτηση του Κάρλος Σάντσεζ της Βαλενσιέν, ωστόσο δεν αποκλείεται να ασχοληθούν εκ νέου με τον Μ’μπαμί, σε περίπτωση που δεν τα βρουν με τη Βαλενσιέν. Ο Μ’μπαμί διακρίνεται για την αθόρυβη δουλειά του στο κέντρο, ενώ έχει εξαιρετικό σουτ, το οποίο δεν διστάζει να δοκιμάσει από μακρινή απόσταση όποτε του δοθεί η ευκαιρία, ενώ κοστολογείται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Από την ομάδα της Αλμερία άλλη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο Νιγηριανός επιθετικός, Καλού Ούτσε, ο οποίος επίσης έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους». Ο Ούτσε αγωνίζεται είτε στην κορυφή της επίθεση είτε στα πλάγια (κάτι που αρέσει και στον Βαλβέρδε), ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία μετράει 27 συμμετοχές. Ωστόσο εμπόδιο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η «αλμυρή» τιμή του, καθώς κοστολογείται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.


2) Χέρκουλες: Νέλσον Βαλντέζ. Ο Παραγουάνος επιθετικός της Έρκουλες αποτελεί τον υπ αριθμόν ένα στόχο του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο, καθώς διαθέτει όλα τα στοιχεία εκείνα που επιθυμεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ταχύτατος, τεχνίτης, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, γκολτζής. Οι επαφές με την πλευρά του παίκτη έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά και στον Ολυμπιακό εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να φέρουν τον Παραγουανό παικταρά στο λιμάνι, δυναμώνοντας κατά πολλή την επιθετική γραμμή του Θρύλου.

3) Ντεπορτίβο Λα Κορούνια: Η τρίτη… πεσμένη του Ισπανικού πρωταθλήματος, μπορεί να μην διαθέτει στο ρόστερ της τον παίκτη που να κάνει το «μπαμ» σαν όνομα (με εξαίρεση τον Γκουαρντάδο), ωστόσο διαθέτει δυο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό. Ο ένας έιναι ο Χουάν Ρονρίγκεζ. Ο Ισπανός μέσος είναι ο ορισμός του box-to-box χαφ, παίκτης με ικανότητα τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ έχει και έφεση στο σκοράρισμα. Ο Ροντρίγκεζ δύσκολα θα δεχτεί να αγωνιστεί στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας και η πώληση του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η τιμή του υπολογίζεται λίγο πάνω από το 2,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο δεύτερος «γαλικιανός» που θα μπορούσε να αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό, είναι ο επίσης Ισπανός επιθετικός των «Ντεπορτιβίστας», Σίσκο. Ο Σίσκο είναι κλασσικό φορ περιοχής, εξαιρετικός τόσο με τη μπάλα στα πόδια όσο και με το κεφάλι. Ο 24άχρονος υψηλόσωμος επιθετικός (1.88) θεωρείται προσιτή περίπτωση οικονομικά, καθώς κοστολογείται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Πάμε τώρα σε μια λίγο πιο… ακριβή αγορά, αλλά αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα. Αυτή της Αγγλίας και δη της επίσης υποβιβασμένης Μπέρμιγχαμ (την ομάδα που αγωνίζεται ο Ντάρμπισιρ), η οποία διαθέτει στο ρόστερ της δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ακουστεί στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τους Ζίγκιτς και Χλέμπ. Ο Σέρβος επιθετικός είναι μια σύγχρονη version του Τσέχου Κόλερ, πανύψηλος, εξαιρετικός κεφαλοσφαιριστής, ενώ πολύ δύσκολα θα ακολουθήσει την Μπέρμιγχαμ στην Β’ κατηγορία. Ωστόσο η τιμή του ίσως να αποτελέσει τροχοπέδη στην υπόθεση, αφού η ομάδα του τον κοστολογεί στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ιδιάζουσα περίπτωση είναι αυτή του Χλέμπ, καθώς ο Λευκορώσος μέσος έχει «παίξει» κατ’ επανάληψη στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά πέραν της τιμής του (5 εκατομμύρια ευρώ) , τον… ορέγεται η μισή Ευρώπη!

Άλλη μια ομάδα που υποβιβάστηκε και διαθέτει παίκτες που είχαν ακουστεί για τον Ολυμπιακό είναι και η Γουέστ Χαμ. Ο Νιγηριανός επιθετικός των «σφυριών» Βίκτορ Ομπίνα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους» και ίσως ο υποβιβασμός της Γουέστ Χαμ τον επαναφέρει στο προσκήνιο. Ο Ομπίνα είναι διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και κοστολογείται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και αυτή του αμυντικού μέσου Ράντοσλαβ Κόβατς, ο οποίος μπορεί να παίξει και στα μετόπισθεν ως στόπερ ή λίμπερο και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons