OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Πάει για ρεκόρ ο Μέλμπεργκ...

Ο Σουηδός αμυντικός του Θρύλου, Όλοφ Μέλμπεργκ, κλήθηκε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για τα ματς με Μολδαβία και Φινλανδία, στα οποία αν αγωνιστεί θα φτάσει τις 106 διεθνείς συμμετοχές και θα προσπεράσει τον Χένρικ Λάρσον στην 6η θέση της σχετικής λίστας.

Ο προπονητής της εθνικής Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν, κάλεσε τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ για τους προσεχείς αγώνες με Μολδαβία και Φινλανδία για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Σουηδός παίκτης του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, έχει στο ενεργητικό του 105 συμμετοχές με την εθνική ομάδας της πατρίδας, ευρισκόμενος στην 7η θέση της σχετικής λίστας και έχοντας μία μόλις λιγότερη από τον πάλαι ποτέ επιθετικό της Σέλτικ και της Μπαρτσελόνα, Χέρνικ Λάρσον.

Αυτό σημαίνει ότι αν χρησιμοποιηθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας και στα δύο ματς (με Μολδαβία και Φινλανδία), τότε θα ανέβει στην 6η θέση της λίστας με τους πολυσυμμετέχοντες και θα αφήσει τον Λάρσον στην 7η.

Πραγματική τιμή για τον 34χρονο παίκτη του Θρύλου, ο οποίος έχει επίσης 8 γκολ με τη φανέλα της Σουηδίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons