OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Μήτρογλου και 2 εκ. για Βιεϊρίνια...

Ο Μήτρογλου είναι ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί για μία μεταγραφή αφού πολλές ομάδες θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους. Πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη θέλουν τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την πρόθεση του Ολυμπιακού να καταθέσει προσφορά για τον Βιεϊρίνια ύψους 2 εκ. ευρώ και την ελευθέρας του Μήτρογλου.

Ίσως αυτό το σενάριο να είναι εφικτό αλλά από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν τίποτα μέχρι στιγμής. Καμία επαφή με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για τον Πορτογάλο άσο.

Από την πλευρά τους, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς διαρρέουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πωληθεί ο Βιεϊρίνια στον Ολυμπιακό. παρόλα αυτά έχει προκαλέσει αίσθηση το ρεπορτάζ του ΓΑΥΡΟΥ και η αποκάλυψη της είδησης που έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στα RED FILES του ΓΑΥΡΟΥ της Τετάρτης ότι ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τον Μήτρογλου ότι δεν υπολογίζεται και να βρει ομάδα γιατί ο παίκτης είναι προς πώληση.

Μέχρι πρότινος υπήρχε η εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μήτρογλου στο ρόστερ καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχεία και πως απλά θα παραχωρούνταν κάπου δανεικός.

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons