OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Κερδίζει έδαφος ο Μουντάρι...

Η κωλυσιεργία που παρατηρείται από πλευράς Ρόμα για την περίπτωση του Νταβίδ Πισάρο και οι αυξημένες απαιτήσεις που παρουσιάζει η Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντσες, ωθούν τον Ολυμπιακό να στραφεί σε άλλες λύσεις με πρώτη και καλύτερη αυτή του Σάλλεϊ Μουντάρι της Ίντερ. 


Στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση των μεταγραφών που θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, έχουν μπει οι ιθύνοντες των ερυθρολεύκων.

Ως νούμερο ένα στόχος εμφανίζεται ο Νταβίδ Πισάρο της Ρόμα με πιθανό παρτενέρ τον Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τόσο με τον ιταλικό, όσο και με τον γαλλικό σύλλογο προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών με σκοπό να θωρακίσουν τον άξονα του κέντρου της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν και κυρίως της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του Champions League. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται δυσκολίες και στις δύο υποθέσεις, πράγμα που αναγκάζει τους διοικούντες να στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις.

Από πλευράς Ρόμα υπάρχει μια διαρκής κωλυσιεργία σχετικά με το θέμα παραχώρησης ή μη του Χιλιανού χαφ. Αυτό συμβαίνει διότι οι Ρωμαίοι βρίσκονται σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών σε διοικητικό (αλλαγή ιδιοκτησίας) αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο (αλλαγή τεχνικού επιτελείου). Οι Ρωμαίοι έχουν στο "περίμενε" τον Ολυμπιακό και στην πιο πρόσφατη συνομιλία τους με τους ερυθρόλευκους τόνισαν πως ο καινούργιος προπονητής θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του Πισάρο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Ο ίδιος ο Κολομβιανός διεθνής έχει ουσιαστικά συναινέσει για την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό αλλά και ο γαλλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει. Η υπόθεση κολλάει λόγο των αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων που προέβαλλε η Βαλενσιέν τις τελευταίες ημέρες για να συμφωνήσει στην μεταγραφή του Σάντσες στο μεγάλο Λιμάνι. Αρχικά φαινόταν πως η δουλειά θα γινόταν με 2.5 εκ. ευρώ περίπου αλλά οι Γάλλοι τώρα ζητάνε λίγο παραπάνω από 4 εκ. ευρώ.

Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει τον Ολυμπιακό να στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Σάλλεϊ Μουντάρι της Ίντερ, την απόκτηση του οποίου εξετάζει σοβαρά. Ο διεθνής Γκανέζος κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές στο Λιμάνι και η περίπτωση του είναι όντως ελκυστική. Ο 26χρονος (27/9/1984) μέσος είχε ικανοποιητική συμμετοχή την περσινή περίοδο, όταν με την ομάδα του Μιλάνου κατέκτησε το νταμπλ στην Ιταλία και το Champions League (έπαιξε και στον τελικό ως αλλαγή), ενώ συνήθως αποτελούσε μια από τις πρώτες επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο όταν ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να χρησιμοποιήσει παίκτη του πάγκου για να βελτιώσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός χαφ από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι και τον Γενάρη του 2011, όταν και παραχωρήθηκε στη Σάντερλαντ με τη μορφή του 6μηνου δανεισμού, είχε πραγματοποιήσει 62 συμμετοχές με τη φανέλα των "νερατζούρι" βρίσκοντας δίχτυα 7 φορές. Στον αγγλικό σύλλογο έπαιξε σε 9 αγώνες, ενώ με την Εθνική Γκάνας έχει 57 εμφανίσεις και 16 τέρματα.

Το συμβόλαιο του με την Ίντερ ολοκληρώνεται σε 2 καλοκαίρια και αυτή τη στιγμή οι Ιταλοί τον παραχωρούν με τη μορφή του ετήσιου δανεισμού στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού γίνεται όλο και πιο έντονο τις τελευταίες ώρες και αν οι Πειραιώτες καταθέσουν πρόταση θα γίνει με τους όρους που επιθυμεί ο ιταλικός σύλλογος και με τους οποίους είχαν σκοπό ούτως ή άλλως να κινηθούν οι ερυθρόλευκοι για την απόκτηση του. Στην περίπτωση που υπάρξει ευτυχής κατάληξη με την μεταγραφή του Γκανέζου, ο Ολυμπιακός θα αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Νταβίδ Πιζάρο και θα κινηθεί για ένα πιο αμυντικογενή χαφ (Σάντσες ή καποιος άλλος) για δίδυμο με τον Μουντάρι.






http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons