OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τα play off της πλάκας, τα χαζά κουρέματα και οι τρόποι αγοράς του Βιεϊρίνια...

Τα play off της πλάκας, τα χαζά κουρέματα και οι τρόποι αγοράς του Βιεϊρίνια!
Τον αγώνα της ΑΕΚ στο Βόλο δεν τον είδα γιατί έβλεπα το ματς στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ που μεταδιδόταν την ίδια ώρα. Τι πράγμα και αυτό, να βάζουν τα ματς την ίδια ώρα και να πρέπει να διαλέξεις. Στιγμιότυπα είδα μόνο από το ματς του Βόλου και δεν μπορώ να πω ότι η νίκη ήταν δίκαιη, η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ έχανε τα γκολ, ξαφνικά έγινε μία κεφαλιά και το έφαγε.

Σε ότι αφορά το ματς στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός φαίνεται τελικά ότι δεν θα αυτοκτονήσει και ότι θα αξιοποιήσει το μεγάλο βαθμολογικό αβαντάζ με το οποίο μπήκε στα πλέι οφ. Όχι ότι έχει ομάδα.

Να κάνω μια παρένθεση εδώ και να πω ότι για εμένα τα πλέι οφ πρέπει να καταργηθούνε. Χαλάνε το πρωτάθλημα. Τα πλέι οφ υπάρχουν μόνο σε πρωταθλήματα της πλάκας! Άμα πιάσετε και εξετάσετε πού υπάρχουν πλέι οφ θα δείτε ότι είναι σε ανίσχυρα πρωταθλήματα. Στα σοβαρά πρωταθλήματα δεν κάνουν τέτοια. Είναι γελοίο να παλεύεις όλη τη σεζόν, να τρέχεις, να μάχεσαι, να παίρνεις μία θέση στη βαθμολογία, και μετά να έρχεται ένας από κάτω και να σε καβαλάει, επειδή σε κέρδισε σε 1-2  ματς στα πλέι οφ.

Ο Χάβος μετά το ματς στο ΟΑΚΑ είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν έπαιξε αμυντικά επειδή είχε μέσα 4 επιθετικογενείς. Τρίχες κατσαρές είπε ο Χάβος! Τι σημασία έχει αν είναι επιθετικογενής ο παίκτης που βάζεις, όταν του έχεις δώσει εντολές να παίζει σαν αμυντικός! Είχε τον Σαλπιγγίδη να γυρίζει σαν δεξί μπακ να βοηθάει τον Ετό στο μαρκάρισμα του Λέτο, 10 φορές γύρισε πίσω, με τι κουράγια μετά να κάνει κούρσες και να βγαίνει γρήγορα στην κόντρα. Απ’ την άλλη πλευρά ο Βιερίνια το ίδιο. Κι έβλεπες έναν ΠΑΟΚ καθηλωμένο, είχε και τον Αθανασιάδη μπροστά που είναι άπειρος και τον έπαιζαν εύκολα οι έμπειροι σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού.

• Εν τω μεταξύ, είναι τέτοιο το ρόστερ του ΠΑΟΚ, είναι τόσο ελλιπές που φάνηκαν πολύ οι απουσίες του Ίβιτς και του Γκαρσία. Πάρτε παίκτες κύριοι, φτιάξτε ρόστερ. Με Φωτάκη και Τσουκαλά δεν πας πουθενά. Ποια Αθήνα και ποιος Πειραιάς σας φταίει, όταν κάθε φορά που έρχεστε στο ΟΑΚΑ χάνετε από τα αποδυτήρια!

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, με ανύπαρκτο τον Νίνη, με ανύπαρκτο τον Γκαρσία αυτήν τη στυμμένη λεμονόκουπα, δίκαια κέρδισε. Φάνηκαν πιο φρέσκοι ο Λέτο, ο Σίλβα, ο Σισέ, μέχρι και ο Καραγκούνης που μπήκε.

• Μου άρεσαν οι αλλαγές που έκανε ο Φερέιρα, καλά τις δούλεψε. Όντως έπρεπε να βγάλει τον ανύπαρκτο Νίνη και τον ανύπαρκτο Γκαρσία, αλλά και τον Σπυρόπουλο. Έβαλε τον Καραγκούνη αντί του Νίνη κι έδωσε ζωντάνια ο Καραγκούνης, έβαλε τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Γκαρσία, και έβαλε τον Μαρίνο αντί του Σπυρόπουλου αλλάζοντας πλευρά τον Βύντρα, έκανε εσωτερική αλλαγή. Οι αλλαγές του έγιναν την κατάλληλη στιγμή.

• Στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός που θα κρίνει τα πάντα τώρα, ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι. Έρχεται με καλή ψυχολογία, σου λέει «ένα ματς έμεινε, άντε να το πάρουμε να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ», η ΑΕΚ δεν έχει κίνητρο πια, θα είναι κι άδειες οι εξέδρες. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός εδώ πού έφτασε θα αυτοκτονήσει. Μεγάλη θα είναι και η απώλεια του Δέλλα.

Η Ρεάλ νίκησε 1-8 εκτός έδρας και τέλειωσε το πρωτάθλημα με 102 γκολ! Κάτι 6άρες, κάτι 8άρες, πού είναι η αμυντική ομάδα που έλεγαν; Κόντρα στο ρεύμα τόνιζα ότι μην κοιτάτε τα ματς με την Μπαρτσελόνα, μόνο την Μπαρτσελόνα παίζει έτσι ο Μουρίνιο, μόνο στην Μπαρτσελόνα δεν θέλει να δίνει χώρους. Έβαλε λοιπόν η Ρεάλ περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα. Έπαιξε ωραία μπάλα φέτος, γρήγορο ποδόσφαιρο, θεαματικό, έφευγε στην κόντρα σφαίρα, αν δεν υπήρχε η Μπαρτσελόνα φέτος, η Ρεάλ θα ήταν η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη. Αυτό οφείλεται στον Μουρίνιο που είναι ο μεγαλύτερος τεχνικός στον κόσμο μαζί με τον Φέργκιουσον.

• Είδα την Μάντσεστερ, τι ωραία τακτική που παίζει ρε παιδί μου, με άλλους παίκτες κάθε φορά και σε άλλες θέσεις, όποιον και να βάλει ο Φέργκιουσον, δεν χαλάει η ομάδα του. Καταφέρνει να τη διατηρεί την Μάντσεστερ και να την ανανεώνει. Ακόμα και με 40 χρονών τερματοφύλακα, 37,5 χρονών τον Γκιγκς, μέχρι και ο Όουεν μπήκε κι έπαιξε τώρα και μάλιστα έβαλε ωραίο γκολ! Ευχαριστιέμαι να βλέπω τακτική παρακολουθώντας τον Φέργκιουσον.

Στην επόμενη στήλη θα κάνω ανάλυση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει το Σάββατο. Θα έχουμε πολλά να πούμε.

• Ο Μουρίνιο πάει και παίρνει παίκτες από τη Γερμανία και μάλιστα με τούρκικες ρίζες. Θέλει πειθαρχία, θέλει και μαχητές με ταμπεραμέντο. Αυτός ο Σαχίν της Ντόρτμουντ είναι εκπληκτικό ταλέντο, ο δε Άλντιντοπ μου αρέσει, τρέχει, κόβει, μάχεται, παίζει σε αρκετές θέσεις. Δεν θα δεις στη Ρεάλ βαμμένα μαλλιά και τρελά κουρέματα όπως του Σισέ ή του Μήτρογλου. Μέχρι και τον Αντεμπαγιόρ κούρεψε. Το ίδιο και στη Μάντσεστερ, υπάρχει σοβαρότητα και πειθαρχία.

• Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις για την προηγούμενη στήλη που είπα ότι θα ήθελα να πουλήσουμε τον Ριέρα και να πάρουμε τον Βιερίνια. Να ξεκαθαρίσω κάτι: Εγώ θα ήθελα στον Ολυμπιακό και τον Ριέρα και τον Βιερίνια. Θα μου άρεσε πολύ μια τριάδα μπροστά με Ριέρα, Μιραλάς, Βιερίνια. Να αλλάζουν θέσεις, να αλλάζουν πλευρές, να έχουν κίνηση. Πολύ θα το γούσταρα. Αλλά δεν πληρώνω εγώ, πληρώνει ο Μαρινάκης. Γι’ αυτό έχω πει δύο τρόπους για να αγοράσουμε τον Βιερίνια. Δίνεις τον Μήτρογλου στον ΠΑΟΚ συν λεφτά από το ταμείο σου. Ή πουλάς τον Ριέρα, παίρνεις λεφτά, απαλλάσσεσαι και από το βαρύ συμβόλαιό του, και στη θέση του παίρνεις τον Βιερίνια. Αυτές είναι οι σκέψεις μου, κάθε άνθρωπος έχει τις σκέψεις του, δεν θα μου πει κανείς τι θα λέω.


Μάθε μπαλίτσα από τον Αλέφαντο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons