OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ρόμενταλ...

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο μάνατζερ του Δανού ποδοσφαιριστή, Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για το μέλλον του πελάτη του στον Πειραιά.

Ο Ντένις Ρόμενταλ ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι με περγαμηνές και "βαρύ" όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, όμως δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του ούτε τον κόσμο της ομάδας, ούτε τον προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ψάχνει μια φόρμουλα ώστε ο Δανός να μην είναι στο ρόστερ της ομάδας την ερχόμενη σεζόν, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει να μην τον υπολογίζει και επιπλέον το συμβόλαιο του παίκτη είναι αρκετά υψηλό (1 εκ. ευρώ) για να κάθεται στον πάγκο ή την κερκίδα.

Γι' αυτόν το λόγο ο Ολυμπιακός κάλεσε τον μάνατζερ του Ρόμενταλ στην Ελλάδα, ώστε να γίνει κουβέντα είτε για παραχώρηση του παίκτη σε ομάδα με μεταγραφή, είτε για αποδέσμευση του παίκτη, είτε για παραμονή στην ομάδα αλλά με "ψαλίδισμα" των ετήσιων αποδοχών του. Οι προθέσεις του ατζέντη δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν απέδωσε σύμφωνα με τα αναμενόμενα, καθώς τα βρήκε σκούρα απέναντι στις σφικτές και σκληρές άμυνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Από την άλλη, ίσως θα ήταν χρήσιμος στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που έρχεται, καθώς η ταχύτητά του είναι ό,τι πρέπει για τις κόντρα αντεπιθέσεις που θα επιδιώξει να βγάζει ο Θρύλος.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons