OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Θρύλος μεγέθους και...διαρκείας...

Η καμπάνια για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι από εκείνες που έχουν πετύχει προτού καν ξεκινήσουν!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα αρχίσει από την Τετάρτη να γεμίζει τις θέσεις του γηπέδου Καραϊσκάκη, βάζοντας την αγάπη του για την ομάδα και τη λαχτάρα του να είναι δίπλα της πάνω από τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες της εποχής.

Αυτό δείχνει η ζήτηση που ήδη υπάρχει, αυτό λέει η κοινή λογική. Η πρόκληση των μεγάλων αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, η προσδοκία θεαματικών αγώνων και διαδοχικών επιτυχιών και στο νέο πρωτάθλημα, η δημιουργία μιας ακόμη πιο ισχυρής και ποιοτικής ομάδας με τις μεταγραφές που έρχονται είναι βασικοί λόγοι προσέλκυσης του κοινού στις εξέδρες του Ναού.

Είναι, όμως, βέβαιο ότι ακόμη κι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά, οι νέες κάρτες του Ολυμπιακού θα γίνονταν το ίδιο σύντομα είδος προς εξαφάνιση. Γιατί ο κόσμος του Θρύλου έχει μια πολύ μεγάλη διαφορά τούτες τις εποχές, σε σχέση με τους οπαδούς των άλλων μεγάλων ελληνικών ομάδων: αισθάνεται ασφάλεια και εμπιστοσύνη για τη διοίκησή του, βλέπει όραμα και προοπτική ανάπτυξης της ομάδας και μεγαλύτερων επιτυχιών της, ζει σε ένα περιβάλλον ποδοσφαιρικής υγείας και επαγγελματικής οργάνωσης. Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, δεν συμβαίνει στους άλλους.

Επειδή σε πολλά ωραία πράγματα στη ζωή μετράει το μέγεθος και η διάρκεια, ο Ολυμπιακός (που είναι το ωραιότερο πράγμα στη ζωή μας) διαθέτει μεγάλο μέγεθος και ετοιμάζεται να προσφέρει απόλαυση διαρκείας!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons