OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ο Τζεμπούρ ανήκει στον Ολυμπιακό...

«Δεμένος» με συμβόλαιο είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ από τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γιώργος Καζιάνης. Ο μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού εξήγησε πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνία για άλλα δύο χρόνια, ενώ αναφερόμενος στις απολαβές του πελάτη του, υπογράμμισε ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει αύξηση των απολαβών του.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα “ΦΩΣ” ο Γιώργος Καζιάνης:

«Μετά από δίωρες διαπραγματεύσεις, τον περασμένο Γενάρη υπογράψαμε συμβόλαιο έξι μηνών συν δύο ετών με τον Ολυμπιακό, εφόσον βέβαια ήθελε η ομάδα να ενεργοποιήσει τη συμφωνία. Από τη στιγμή που οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν τον παίκτη, η συμφωνία ενεργοποιείται και ο παίκτης θα ανήκει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια με τις απολαβές που προβλέπονται από την υπάρχουσα συμφωνία.

Αν λοιπόν ο Μαρινάκης θελήσει να κάνει από μόνος του αύξηση στον Τζιμπούρ, θα το κάνει. Δεν μπορεί όμως κανείς να τον πιέσει να δώσει χρήματα επιπλέον των όσων προβλέπει η αρχική συμφωνία και αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά. Εν ολίγοις, δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτουν ειδήσεις περί νέας συμφωνίας, από τη στιγμή που υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο το οποίο προβλέπει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons