OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μπαίνουν σε σειρά...

Αρκετά «ανοιχτά μέτωπα» υπάρχουν στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να «φουλάρουν» για την απόκτηση των Φράνκο Κονστάντσο, Κάρλος Σάντσες και Νέλσον Βαλντέζ.

Ο εκπρόσωπος του Φράνκο Κονστάντσο, Χόρχε Σίτερσπίλερ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday», επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, με τον Αργεντινό τερματοφύλακα να αποτελεί την βασική επιλογή των «ερυθρολεύκων» για την υπεράσπιση της εστίας. Παράλληλα παραμένουν στα υπ’όψιν οι Μόγια, Καταλαγιούδ και Γιακούποβιτς ως εναλλακτικές λύσεις, ενώ σήμερα εκπνέει η προθεσμία του Ολυμπιακού να ενεργοποιήσει τη ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του Ούρκο Πάρντο από την Ραπίντ Βουκουρεστίου, έναντι 250.000 ευρώ. Όσον αφορά στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στην υπόθεση Ντιντάκ, ο Μαρκάνο παραμένει το φαβορί για το αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης, με τον Τζαβέλλα να προβάλλει ως αουτσάιντερ, και τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν εγκαταλείψει της περίπτωση του Παπασταθόπουλου.

Ο Κάρλος Σάντσες είναι ο πρωταρχικός στόχος για τη μεσαία γραμμή, και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Βαλενσιέν στον οικονομικό τομέα, με το γαλλικό σύλλογο να αξιώνει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στα υπ’όψιν βρίσκεται και ο Ριβέρος. Ο Νέλσον Βαλντές τέλος, είναι η περίπτωση που έχουν προκρίνει οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού για τυην ενίσχυση της επίθεσης. Ο διεθνής Παραγουανός φορ της Ερκουλες έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», με τις οικονομικές αξιώσεις του ισπανικού συλλόγου να λειτουργούν ανασταλτικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons