OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Τα γάντια στον Κοστάνσο...

Ο Φράνκο Κοστάνσο είναι ο εκλεκτός σύμφωνα με τον Τύπο για να διαδεχτεί τον Αντώνη Νικοπολίδη. Στην Ελβετία ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για να κλείσει τον έμπειρο πορτιέρ.

Εξελίξεις στο θέμα του τερματοφύλακα έχουμε στον Ολυμπιακό με τον Φράνκο Κοστάνσο να προβάρει τα ερυθρόλευκα. Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο μένει ελεύθερος από την Βασιλεία με τους Πειραιώτες να θέλουν να τον αποκτήσουν.

Ο λάτιν πορτιέρο είναι 30 ετών, έχει ύψος 1,89 και τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ελβετίας με την φανέλα της Βασιλείας. Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στην Ρίβερ Πλέιτ, ενώ έχει περάσει και από το ισπανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από την Αλαβές.

Ο Κοστάνσο έχει απασχολήσει τους πρωταθλητές και κατά το παρελθόν, ενώ τον χειμώνα άνθρωποι τους είχαν βρεθεί στην Ελβετία και παρακολούθησαν τον έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος όπως φαίνεται τους κέρδισε με τις ικανότητες του.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε την συγκατάθεση του για να προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, προκειμένου να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Ο Ντάρκο στην Ελβετία για να τον κλείσει

Σύντομα όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα έχει βρει τον διάδοχο του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος κρέμασε τα... γάντια του μετά από μία πλούσια και γεμάτη επιτυχίες καριέρα.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σύμφωνα με τον Τύπο, βρίσκεται στην Ελβετία για να δει εν δράσει για τελευταία φορά τον Κοστάνσο στο ματς (Κυριακή) με την Σεν Γκάλεν και εν συνεχεία να προχωρήσει σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη για να μετακομίσει στην χώρα μας και τον Θρύλο.

Στον Πειραιά αισιοδοξούν πως θα κλείσουν τον έμπειρο γκολκίπερ με ένα ποσό το οποίο δεν θα ξεπερνά τις 700.000 ευρώ, ως ετήσιες απολαβές.

Σε ότι έχει να κάνει με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αυτό θα είναι πολυετές (3ετές ή τετραετές) δείγμα του ότι οι πρωταθλητές έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον πορτιέρο της Βασιλείας.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons