OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δύο κορυφαίες επιλογές...

Είναι δεδομένο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί τουλάχιστον μία από τις μεταγραφές του Ολυμπιακού να είναι ένας παίκτης «κράχτης», που θα κάνει την διαφορά.

Απ' ότι φαίνεται στις θέσεις που οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για το «μεγάλο όνομα» είναι αυτή του επιθετικού και αυτή του κεντρικού δημιουργικού χαφ (περισσότερο δημιουργικού από ότι είναι ο Σάντσες).

Γι' αυτό και όπως φαίνεται αυτές οι δύο μεταγραφές θα είναι και αυτές που θα καθυστερήσουν περισσότερο, αφού οι Πειραιώτες θέλουν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Είναι δεδομένο πως όσο πιο γρήγορα ολοκληρώνει μία ομάδα τρεις μεταγραφές της, τόσο καλύτερα είναι, όμως είναι επίσης δεδομένο πως σε κάθε μεταγραφική περίοδο προκύπτουν «ευκαιρίες» ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν και πλέον όλες οι ομάδες ξεκινούν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, ο οποίος και θα περιλαμβάνει αποδεσμεύσεις παικτών, ενώ θα μπουν και «πωλητήρια» σε κάποιους ποδοσφαιριστές λόγω υψηλών συμβολαίων κλπ.

Η ουσία είναι πως θα προκύψουν νέα ονόματα, κάποια από τα οποία δεν αποκλείεται να είναι ιδιαίτερα «ελκυστικά». Σε αυτό φαίνεται να «ποντάρουν» και οι «ερυθρόλευκοι», τουλάχιστον όσον αφορά στις δύο αυτές θέσεις και αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό στην πορεία, τότε αυτές οι δύο μεταγραφές θα τραβήξουν χρονικά και λογικά θα «κλείσουν» τελευταίες.

Αυτή η τακτική βέβαια εμπεριέχει και ρίσκο, αφού δεν αποκλείεται περιμένοντας να προκύψει κάτι «εξαιρετικό», να χαθούν κάποιες καλές περιπτώσεις. Οι Πειραιώτες όμως δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν το συγκεκριμένο ρίσκο στοχεύοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα.

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons