OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δεν το περίμενα...

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως το ματς ήταν σκληρό, κάτι το οποίο περίμενε. Όμως, αυτό που δεν περίμενε είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν θα εκμεταλλευόταν την έδρα του.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι όπως όλα μέχρι τώρα. Σήμερα εμείς δεν ξέραμε πώς να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, κάτι που εγώ δεν το περίμενα. Ο ΠΑΟ ήθελε περισσότερο το ματς, ήταν καλύτερος σήμερα και πήρε δίκαια τη νίκη. Ήταν μεγάλος αντίπαλος, όμως μεγαλύτερος αντίπαλος ήταν το δικό μας άγχος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λάθη του 2ου και 3ου δεκαλέπτου: «Δεχτήκαμε πάρα πολλά εύκολα καλάθια. Ο Μάριτς μας έβαλε 14 πόντους. Ουσιαστικά χάσαμε τον έλεγχο και στο 2ο και στο 3ο δεκάλεπτο που είχαμε πιθανότητα να οργανώσουμε το ματς καλύτερα αλλά δεν το πετύχαμε. Στο τέλος αποφάσισα να παίξουμε με πιο έμπειρους παίκτες. Το ματς κρίθηκε σε ένα ριμπάουντ στα τελευταία λεπτά και σε ένα τρίποντο του Φώτση».

Ολοκληρώνοντας έστειλε το μήνυμα για το ματς του ΟΑΚΑ: «Τώρα έχουμε το ματς την Κυριακή και έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για αυτό τον αγώνα, να πάρουμε τη νίκη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons