OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Γκορντον:«Θα είμαι έτοιμος για τη σειρά των τελικών!.»


Τα ψέματα τελείωσαν με τους Πειραιώτες να καλούνται πλέον να δώσουν τα πάντα για την επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή. Δεκατέσσερα χρόνια είναι πολλά για τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας καιαυτό το γνωρίζουν άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.



Ο Τζαμόντ Γκόρντον μίλησε αποκλειστικά στην Πύλη των Σπορ και δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και διψασμένος για να ριχτεί στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου.

Πολλοί θεωρούν ότι η άμυνα του πάνω στον Διαμαντίδη θα είναι το «κλειδί» της επιτυχίας των «ερυθρολεύκων». Ο 27χρονος γκαρντ σχολιάζει πως:

«Για να φτάσουμε στον τίτλο και μάλιστα κόντρα σε μια τόσο ποιοτική ομάδα, κλειδί μπορεί να είναι μόνο η προσήλωση και η προσπάθεια σε όλα τα ματς που ακολουθούν και φυσικά η καλή άμυνα».

Ένας μικροτραυματισμός τον άφησε έξω στον τρίτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών, ο ίδιος όμως καθησυχάζει τους φίλους της ομάδας του:

«Θα είμαι έτοιμος για τη σειρά των τελικών, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Πιστεύω ότι όλη η ομάδα θα είναι έτοιμη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, δεν τον φοβόμαστε».

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Η ανάρτηση είναι απο τον νέο admin!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons