OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Απόλαυση διαρκείας...

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΘΥΡΕΣ
ΠΡΟΝΟΜΙΑ
VIP
-  VIP κάθισμα
-  Αποκλειστική πρόσβαση σε VIP restaurant – bar
-  Parking αριθμημένο
-  Πρόγραμμα αγώνων
-  Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις
-  Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων σε αγώνες εκτός έδρας (εφόσον υπάρχει δυνατότητα)
33
-  Α΄Class κάθισμα
-  Parking
-  Πρόγραμμα αγώνων
-  Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις
14, 15
-  Α΄Class κάθισμα
-  Πρόγραμμα αγώνων
-  Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις
12, 16
-  Α΄Class κάθισμα
-  Πρόγραμμα αγώνων
-  Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις
11, 17
-  Α΄Class κάθισμα
-  Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις
1, 2, 8, 9, 19, 20
-  Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις
4, 5, 6, 21
-  Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις

Η Π.Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εξασφάλισε σε συνεργασία με τους χορηγούς, προνομιακά πακέτα εκπτώσεων και προσφορών για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
Αναλυτικότερα:

ΕΝΔΥΣΗ – ΥΠΟΔΗΣΗ

PUMA
Έκπτωση 20% για αγορές από τα παρακάτω καταστήματα λιανικής (δεν ισχύει σε περιόδους γενικών εκπτώσεων).
Κολωνάκι
Κανάρη 17 & Σόλωνος 1
Τηλ. επικοινωνίας: 210-3610516
Golden Hall
Λεωφ. Κηφισίας & Σπ. Λούη, Μαρόυσι
Τηλ. επικοινωνίας: 210-6837802
Περιστέρι
Λεωφ. Κηφισσού 86-88
Τηλ.επικοινωνιας: 210-5775758
Περισσότερες πληροφορίες στο 211 1066200 (τμήμα marketing).

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MERCEDES BENZ
Έκπτωση 7% για κάθε αγορά επιβατικού οχήματος από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων MERCEDES BENZ (δεν ισχύει συνδυαστικά με οποιαδήποτε άλλη προσφορά) . Περισσότερες πληροφορίες στο 210 6696500.

ΥΓΕΙΑ

METROPOLITAN
1. Για τους κατόχους VIP εισιτηρίων διαρκείας, έκδοση χρυσής κάρτας METROPOLITAN με τις παρακάτω παροχές :
  • Δωρεάν επισκέψεις σε επιμελητές ιατρούς με προγραμματισμένο ραντεβού, καθώς και στο τμήμα των Επειγόντων.
  • Έκπτωση 40% σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις.
  • Έκπτωση 20% σε περίπτωση νοσηλείας.
  • Ειδικά τιμολογημένα check-up.
2. Για όλες τις άλλες κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, έκδοση ασημένιας κάρτας METROPOLITAN με τις παρακάτω παροχές :
  • Δωρεάν επισκέψεις σε επιμελητές ιατρούς με προγραμματισμένο ραντεβού, καθώς και στο τμήμα των Επειγόντων.
  • Έκπτωση 35% σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις.
  • Έκπτωση 10% σε περίπτωση νοσηλείας.
  • Ειδικά τιμολογημένα check-up.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια όλων των καρτών METROPOLITAN στο 210 4809343.

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

VODAFONE
Δωρεάν χρόνος ομιλίας €60 (€5/μήνα) για το καρτοκινητό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το σημείο πώλησης του Σταδίου Καραϊσκάκη.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για τον λόγο αυτό στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, στον ίδιο χώρο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί τμήμα εγγραφής / ανανέωσης μελών. Το ποσό των 60 ευρώ που αφορά στη συνδρομή Μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας.
Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά. Κάθε κάτοχος – μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.

Στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ θα λειτουργήσει περίπτερο της Citibank, για όσους επιθυμούν να εκδώσουν πιστωτική κάρτα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα Εφορίας.
Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας με την χρήση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων (12 άτοκες δόσεις για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες VIP, 33, 14, 15, 11, 12, 16, 17  και 6 άτοκες δόσεις για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9, 19, 20 και 21).

Για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών διατίθενται εισιτήρια διαρκείας με έκπτωση 15 %
.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Οι ανανεώσεις των περυσινών εισιτηρίων διαρκείας όπως και η αγορά από νέους κατόχους μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους εξής τρόπους:
-   μέσω Internet στο επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org
-   τηλεφωνικά  στα τηλ: 210 4832331
-   μέσω fax στο fax: 210 4810230
-   στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ - Αίθουσα Τύπου
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να προβείτε σε ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας τηλεφωνικά, μέσω fax, ή μέσω internet, δηλώνοντας τα στοιχεία σας και τρόπο πληρωμής (πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και αποστολή καταθετηρίου με fax), ώστε να αποφύγετε την όποια αναμονή στην Αίθουσα Τύπου του Σταδίου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
-   Μετρητά
-   Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και αποστολή του καταθετηρίου με fax
-   Πιστωτική κάρτα
-   Επιταγή ημέρας σε διαταγή ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 17:00


Την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός.

Η συνέντευξη Τύπου έγινε στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του Καραϊσκάκη και οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν την καμπάνια, εξηγώντας όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην αίθουσα από πλευράς της ΠΑΕ βρέθηκαν οι κ.κ. Γιάννης Μώραλης, Γιάννης Βρέντζος, Κυριάκος Δουρέκας και Τάσος Μητρόπουλος. Στον χώρο ήταν και τρεις ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων». Πρόκειται για τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, που μίλησε αρχικά, είπε: «Θα ήθελα να πω δύο λόγια για το σύνθημά μας. Απόλαυση διαρκείας. Απόλαυση γιατί η άποψη της διοίκησης γιατί το ποδόσφαιρο είναι μία απόλαυση και μία χαρά. Το είδαμε και όλη τη χρονιά στο Καραϊσκάκη, με ποιοτικό ποδόσφαιρο και ευτυχή κατάληξη. Σε ένα σύγχρονο επιπέδου γήπεδο που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες και είναι σημαντικό για όσα προβλήματα περνάμε, να έχουμε ένα δίωρο χαράς και απόλαυσης. Το σύνθημά μας είναι επίκαιρο, το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι χαρά και απόλαυση. Όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο Καραϊσκάκη θα απολαμβανουν ένα ωραίο θέαμα και θα βρίσκονται σε ένα ωραίο γήπεδο.

Πέρσι είχαν μειωθεί οι τιμές των διαρκείας περίπου 10% γιατί η οικονομική κρίση ξεκίνησε από πέρσι. Φέτος θέλοντας να τιμήσουμε τους ανθρώπους που είχαν πέρσι διαρκείας, κρατήσαμε τις ίδιες τιμές. Και πήγε το ΦΠΑ από 9% στο 13%. Το απορροφήσαμε αυτό το 4% και πήγαμε με τις περσινές τιμές για τους ήδη κατόχους. Οι αυξήσεις αφορούν τους νέους κατόχους. Επίσης προκειμένου να σεβαστούμε του κατόχους διαρκείας που θα έρθουν να ανανεώσουν τα περσινά και τους νέους, θα έχουμε και μία διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για τα απλά εισιτήρια των αγώνων, γιατί τα διαρκείας είναι συνυφασμένα με τα διαρκείας.

Μία σωστή πολιτική είναι τα απλά εισιτήρια να είναι κατά λίγο ακριβότερα από τα διαρκείας και αυτό θα πράξουμε στους τρεις αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και στα τρία παραδοσιακά ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Εκεί θα σεβαστούμε τους κατόχους διαρκείας. Οι τιμές είναι καλές γιατί ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα  θα έχει φέτος 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, 3 για το Τσάμπιονς Λιγκ και μαζί με Κύπελλα και φιλικά γύρω στα 22. Ευτυχώς δεν έχουμε κεκλεισμνένων των θυρών. Ενώ πέρσι ήξεραν οι κάτοχοι διαρκείας ότι θα είχαμε τρία κεκλεισμένων.

Το Καραϊσκάκη έχει τη δυνατότητα να προσφέρει παροχές. Διαφέρουν οι παροχές από τα VIP, τις executive και μέχρι τα απλά πίσω από τις εστίες. Από αύριο θα ανακοινώσουμε μία διεύθυνση όπου όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες. Θα στέλνουν και βιντεάκια προώθησης των διαρκείας και τρία από τα καλύτερα βίντεο θα βραβευτούν με έπαθλο ένα εισιτήριο διαρκείας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έρθει γιατί έχει υψηλές προσδοκίες για την ομάδα. Παράλληλα με τη διάθεση των διαρκείας εκτιμώ ότι θα γίνονται και οι κινήσεις για την ενίσχυση του συλλόγου. Αυτονόητο είναι ότι σεβόμενοι τον Ερασιτέχνη, για να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας τυου Ολυμπιακού, πρέπει να είσαι μέλος του Ερασιτέχνη. Είναι σημαντική βοήθεια αυτή. Διατηρήσαμε αυτή τη σχέση και φέτος. Αυτό που παρέλειψα να πω είναι ότι υπάρχει και μία ειδική προνομιακή τιμή για τα παιδιά με 15% έκπτωση, γιατί θέλουμε αν φέρουμε τα παιδιά».
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα που ακολούθησε τόνισε, μεταξύ άλλων, για την παρουσία του κόσμου ότι: «Ευχαριστούμε για πέρυσι. Ελπίζουμε και φέτος να είναι γεμάτο το γήπεδο».
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που πήρε τον λόγο μετά από τον Αργεντινό έκανε την εκτίμηση ότι:  «Ο κόσμος θα ανταποκριθεί και φέτος»
Σχετικά με την παρουσία των οπαδών στο γήπεδο και το πόσο σημαντική είναι αυτή, μίλησε και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος είπε: «Ο κόσμος μας δίνει ώθηση».

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons