OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αυτά περιμένει ο Μαθία...

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κινηθεί και πολύ γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι από την στιγμή που έχει τελειώσει με το πρωτάθλημα εδώ και ένα μήνα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική από πλευράς ερυθρόλευκων για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. 

Τόσο ο Βαλβέρδε όσο και ο Μαθία περιμένουν το προσεχές Σαββατοκύριακο την ολοκλήρωση του Ισπανικού πρωταθλήματος. Μπορεί ο τίτλος και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να είναι δεδομένα, υπάρχει όμως τεράστιο ενδιαφέρον στη μάχη της ουράς, καθώς είναι 6 ομάδες που προσπαθούν να αποφύγουν την 3η θέση από το τέλος που οδηγεί στον υποβιβασμό. Σαραγόσα, Λα Κορούνια, Χετάφε, Οσασούνα, Σοσιεδάδ και Μαγιόρκα είναι οι άμεσα εμπλεκόμενες ομάδες και οι δύο Ισπανοί που κινούν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο άτυχος. 

Ο λόγος προφανής. Η ομάδα που θα πέσει θα αναγκαστεί είτε να αποδεσμεύσει, είτε να πουλήσει παίκτες και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι τιμές πέφτουν. Ακόμη και το περιβόητο ταξίδι του Μαθία στην Ισπανία σχετίζεται με το παραπάνω ρεπορτάζ. Ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών θέλει να ξέρει ποιες πόρτες θα χτυπήσει όταν θα πάρει το αεροπλάνο από την Αθήνα… 

http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons