OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Παίρνω αεροπλάνο και έρχομαι...

Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και αυτή που σε κάθε περίπτωση κάνει περισσότερο... κλικ για την θέση του φορ στον Ολυμπιακό, είναι του Νέλσον Βαλντές. Ναι, του Παραγουανού φορ της Έρκουλες, ο οποίος καθέ άλλο παρά αδιάφορος είναι για την προοπτική του να φορέσει τη ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο εξαιρετικός αυτός επιθετικός, θα αφήσει την ομάδα του, η οποία αποχαιρέτησε την κατηγορία και θα ψάξει το νέο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει άμεσα στην Αθήνα και να μιλήσει με τους ανθρώπους του Θρύλου για την μετεγγραφή του. Κάτι δείχνει αυτό, δε νομίζετε;

«Αύριο παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη σεζόν και αμέσως μετά θα ασχοληθώ αποκλειστικά με την μεταγραφή μου. Ο Ολυμπιακός με ενδιαφέρει. Αποτελεί μια πολύ ελκυστική και ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα. Θέλω όμως να δω έμπρακτο ενδιαφέρον. Αν θέλουν μπορώ από Δεύτερα να πάρω το αεροπλάνο και να πάω στην Αθήνα για να συζητήσουμε από κοντά. Είμαι έτοιμος και διαθέσιμος»
, είπε χαρακτηριστικά ο Βαλντές.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πανηγυρίζει κάποιος στο λιμάνι, όμως φαίνεται μια διάθεση του ποδοσφαιριστή να συζητήσει με τον Ολυμπιακό για πιθανή έλευσή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons