OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός όπως…Πόρτο...

Τα στοιχεία που απαιτούνται για μία επιτυχημένη πορεία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα διαθέτει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τα όσα είπε στην σέρβικη ιστοσελίδα «sportservis.pressonline.rs».

Ο γενικός αρχηγός των Πειραιωτών δεν μάσησε τα λόγια του ούτε κινήθηκε στην πεπατημένη αλλά αντίθετα προχώρησε σε σύγκριση της ομάδας του με τις Πόρτο και Μπράγκα, που πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκαν στον τελικό του Europa League.

Σύμφωνα με τον Ντάρκο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλα τα φόντα ώστε να μιμηθούν με επιτυχία το παράδειγμα των δύο πορτογαλικών συλλόγων, που με σωστή διαχείριση και εξαίσιο σκάουτινγκ έφτασαν φέτος μέχρι τον τελικό του Δουβλίνου.

«Είδα τον τελικό του Europa League μεταξύ Μπράγκα και Πόρτο και διέκρινα ότι το συγκεκριμένο επίπεδο μπορεί να το φτάσει άμεσα ο Ολυμπιακός αλλά όχι ο Ερυθρός Αστέρας. Ίσως για κάποιους να μη φαίνεται ρεαλιστικό, αλλά είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου. Φέτος πήραμε τον τίτλο και ετοιμάζουμε μια ομάδα που θα αφήσει καλή εντύπωση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons