OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Λιώστε τους στο καμίνι...

"Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός" και δεν γράφεται για λαϊκή κατανάλωση. Το καλό ξεκίνημα, όταν θεωρητικά έχεις το πάνω χέρι, αποτελεί βάλσαμο και ο μπασκετικός Ολυμπιακός το έχει ανάγκη όσο τίποτα. Συν τοις άλλοις και μιας και πιάσαμε τις ρήσεις, το "επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως" θα πρέπει να είναι καλά αποτυπωμένο στο μυαλό των παικτών του Θρύλου, προκειμένου να μην επαναληφθεί η... εκκίνηση του 2009, όταν το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς έγινε... σκόνη από το πρώτο κιόλας ματς. Φέτος, αυτό απαγορεύεται, διότι έχει αποδείξει η ίδια η ομάδα μέσα στο παρκέ ότι τον "έχει" για τα καλά τον αιώνιο αντίπαλο, με το κοντέρ να γράφει ήδη 3-0.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν ενόψει του πρώτου τελικού της Α1 (22:00, ΝΕΤ, live από το thrylos.gr), ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει τους πάντες έτοιμους και φτιαγμένους για να διεκδικήσουν την Κούπα και το... καρέ νικών σε πρώτη φάση, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχουν και τα... ντόρτια. Άλλωστε, ο αριθμός "έξι" δίνει τίτλο φέτος στον Ολυμπιακό, μιας και οι τρεις νίκες που απαιτούνται για τον πρωταθλητή, θα προστεθούν στις τρεις που πανάξια έχουν έρθει στον Πειραιά σε πρωτάθλημα (δις) και Κύπελλο.

Ο Ζοτς από την άλλη δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Στράτο Περπέρογλου λόγω του προβλήματος στον ώμο από τον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (καλά να είναι το παιδί και να επιστρέψει υγιής στα παρκέ...), γεγονός που περιορίζει τις λύσεις του στην περιφέρεια και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Άλλωστε, οι δυο ομάδες δεν έχουν και πολλά να κρύψουν η μια από την άλλη σε επίπεδο τακτικής, άρα ο ένας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα σημεία στα οποία θα χωλαίνει ο άλλος.

Ο Θρύλος μπορεί και πρέπει να κάνει το 1-0, που θα του δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση για την συνέχεια των τελικών. Θα πάει μετά με άλλο αέρα στο ΟΑΚΑ.... Χρόνια έχει να ισχύσει τέτοιο σκηνικό και οι ερυθρόλευκοι να έχουν το πάνω χέρι σε ψυχολογία και σκορ, επομένως δεν θα πρέπει να σπαταλήσουν την ευκαιρία.

Όσο για τον κόσμο, θα είναι εκεί, έτοιμος να βάλει "πλάτη" και με την φωνή του να σπρώξει την ομάδα στη νίκη και το 1-0. Τα εισιτήρια έκαναν πουλάκια (τα λίγα που έχουν μείνει, θα κάνουν "φτερά"), το ΣΕΦ θα είναι τιγκαρισμένο και ο Παναθηναϊκός δεν θα περάσει ένα εύκολο βράδυ. Θα εγγυηθούν γι' αυτό οι 11.500 ερυθρόλευκοι οπαδοί, που θα μετατρέψουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε "κολαστήριο".

Τέλος, αφήνουμε το κομμάτι της διαιτησίας... Επειδή δεν περιμένουμε ούτε καν τα σπόρια από το τρίο, τουλάχιστον ας παίξει 50/50 και να μην κάνει τα δικά της. Ας γίνουν οι παίκτες πρωταγωνιστές και όχι οι ίδιοι οι ρέφερι με τις σφυρίχτρες τους. Ο Θρύλος δεν έχει ανάγκη καμία βοήθεια, παρά μόνο να τον αντιμετωπίσουν οι γκρι στα ίσα και να μην υπάρξουν τα γνωστά... κατά το δοκούν σφυρίγματα. Χορτάσαμε απ' αυτά πολλά χρόνια τώρα, νισάφι...

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons