OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μαζί με Ριβέρος στον Ολυμπιακό...


Βαλντές: «Μαζί με Ριβέρος στον Ολυμπιακό»
Την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Νέλσον Βαλντές.

Ο επιθετικός της Έρκουλες πρόσθεσε μάλιστα πως θα ήταν ιδανικό το σενάριο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και να έχει συμπαίκτη τον συμπατριώτη του Κριστιάν Ριβέρος, αν και υπογράμμισε ότι δεν είναι εύκολο να «σπάσει» το συμβόλαιό που έχει με την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 28χρονος στράικερ, στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, για:

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:
«Ξέρω ότι ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός, εδώ και μέρες το γνωρίζω ότι με θέλει, και περιμένω να δω πως θα καταλήξει η συγκεκριμένη υπόθεση. Χαίρομαι που ενδιαφέρεται για μένα μία τόσο σημαντική ομάδα. Ξέρω πολλά για τον Ολυμπιακό. Θέλω να παίξω με αυτή την ομάδα. Ξέρω ότι κατακτά πρωταθλήματα, ότι έχει σπουδαίους παίκτες και φυσικά θέλω να παίξω μαζί του στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Μου φαίνεται εξαιρετική προοπτική και πραγματικά το θέλω πολύ. Δεν μπορώ να προβλέψω αν όντως θα έρθω τελικά, το σίγουρο είναι πως το θέλω πολύ και το εννοώ όταν το λέω αυτό. Έχω ακούσει από πολλούς τα καλύτερα.

Με θέλει η ομάδα, αυτό νομίζω είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα. Όπως ξέρετε, έχω συμβόλαιο με την Έρκουλες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθω».

Το πόσο εύκολο είναι να “σπάσει” το συμβόλαιό του:
«Δεν είναι εύκολο αλλά γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω στη Έρκουλες. Θα φύγω σίγουρα για να παίξω αλλού και ελπίζω να είναι ο Ολυμπιακός».

Τον Ριβέρος:
«Έχω ακούσει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κριστιάν αλλά ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί του. Θα βρεθούμε αύριο (σ.σ. σήμερα) στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας και θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε αναλυτικά για τον Ολυμπιακό και για την πιθανότατα μεταγραφής μας στην ομάδα. Είναι σπουδαίος παίκτης ο Κριστιάν. Πραγματικά καλός και δεν το λέω επειδή είναι συμπαίκτης μου. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής του κέντρου που κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να πασάρει και να αμυνθεί εξαιρετικά.

Ελπίζω να έρθουμε μαζί. Θα ήταν εξαιρετικό. Θα είχα και ένα φίλο στην ομάδα για να είναι όλα πιο εύκολα για μένα στο να συνηθίσω στην Ελλάδα και το νέο περιβάλλον».

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons