OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Παντού κοντά, η Θύρα η 7...

Το μεγάλο βήμα έγινε… Ήταν μια απόφαση δύσκολη αλλά και εύκολη συνάμα γιατί έπρεπε να παρθεί, μιάς και κανείς δεν έμπαινε μπροστινός για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό… Μόνοι μας δεν θα καταφέρουμε απολύτως τίποτα…. Ελάχιστα πράματα…Αντίθετα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε τα πάντα….

Δεν αναλαμβάνει η ΘΥΡΑ 7 τον ερασιτέχνη… Ο κόσμος του Ολυμπιακού παίρνει την κατάσταση στα χέρια του… Και με την βοήθεια των Μαρινάκη- Αγγελόπουλου ελπίζουμε να τα καταφέρουμε… Ξέρουμε ότι θα ακούσουμε πολλά από τους κακεντρεχείς και τους μόνιμα απαισιόδοξους… Για κακή διαχείριση … για υποβάθμιση τμημάτων… για αναστολή πρωταθλητισμού σε κάποια τμήματα… για την φυγή κάποιων αθλητών…

Σας τα λέω εκ των προτέρω γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ειπωθούν… Εδώ πριν καλά –καλά αναλάβουμε μας έκαναν ίσα και όμοια με Χατζηχρήστους και λοιπούς οπαδούς…. Αυτό έχουν δει τόσα χρόνια από την ΘΥΡΑ 7;;;; Για να μην μιλήσω μόνο για φέτος….πόσα λεφτά από το υστέρημα του κόσμου κράτησαν τον ερασιτέχνη από την πλήρη διάλυση και έφεραν όλες τις κούπες στο λιμάνι….

Τώρα πανηγυρίζουν και οι μελλοντικοί επικριτές μας… Δεν πειράζει… καλή καρδιά… Εδώ έχουμε περάσει τόσα και τόσα , στα λόγια θα κωλώσουμε;;; Τώρα θα φανεί ποιοι πραγματικά θέλουν να σωθεί ο ερασιτέχνης… Ποιοί δεν θα κάνουν πίσω… Ποιοι θέλουν να επαναληφθεί το φετινό σάρωμα των τίτλων σε όλα τα αθλήματα…

Τα χρήματα που προέρχονται μόνο από τα μέλη λόγω διαρκείας, από τα sms, από τα διαρκείας και τα εισιτήρια του ερασιτέχνη, από το 10% των εισπράξεων, και κάποια ελάχιστα έσοδα από ακαδημίες και επιχορηγήσεις δεν φτάνουν για να λυθεί το πρόβλημα….

Υπάρχουν λειτουργικά έξοδα… ΙΚΑ… ΕΦΟΡΙΑ… ΧΡΕΟΣ… ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ… που αφαιρούνται από τα έσοδα… δεν καταλήγουν όλα τα λεφτά σε παίχτες και προπονητές… Θα πρέπει να βρεθούν επενδυτές για να αναλάβουν τμήματα καθαρά από χρέη… μόνο δηλαδή τα μπάτζετ της νέας χρονιάς… τα οποία θα είναι σε λογικά πλαίσια και απόλυτα εναρμονισμένα με τους δύσκολους καιρούς που βιώνει η χώρα….

Η λογική αυτή θα επικρατήσει σε ΟΛΑ τα ερασιτεχνικά σωματεία… και καλό θα είναι να το βάλουν στο μυαλό τους αυτό  ….. ΟΛΟΙ… και να επικρατήσει η λογική….. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε μακρύτερα από εκεί που φτάνει το χέρι μας… Για αυτό φτάσαμε τώρα εκεί που φτάσαμε με ένα σωρό χρέη και φανήκαμε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις μας…

Πρέπει να μπεί άμεσα μια τάξη… και στο χέρι ΟΛΩΝ μας είναι να ξεπεράσουμε χωρίς απώλειες την κρίση… Αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό , να παραμείνουν οι καλοί αθλητές , και να ενισχυθούν τα τμήματα , πρέπει ΟΛΟΙ να βάλουμε πλάτη…  Από κόσμο… από παράγοντες…. μέχρι και αθλητές…..

Δεν μπήκαμε για τις καρέκλες… Όποια ώρα και στιγμή βρεθεί βιώσιμη λύση και σχήμα από επιφανείς επιχειρηματίες (δεν υπάρχουν δηλαδή άλλοι εκτός από ΚΟΚΚΑΛΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ;;;;;)…. αποχωρούμε άμεσα και ξαναπαίρνουμε την φυσιολογική μας θέση στην κερκίδα… εκεί που χρόνια βγήκαμε νικητές σε όλες τις μάχες…

Όσο για τους κακοπροαίρετους που ήδη κυκλοφορούν ότι … δεν έχουμε κύρος … γνωριμίες… εμπειρία… έχουν δίκιο… Έχουμε όμως όλα τα άλλα…. Πάθος… δυναμική… όρεξη…  και θέληση να βγάλουμε τον Ολυμπιακό από την δύσκολη κατάσταση… κάτι που από ότι φαίνεται κανένας άλλος δεν διαθέτει καθώς τόσους μήνες τώρα κανένας δεν μπήκε μπροστά…. Και δεν εννοώ ημίμετρα αλλά κάτι εξαιρετικά δυνατό και σίγουρο….

Σύντομα ξεκινάμε… Όσοι πιστοί προσέλθετε.. οι άλλοι ξεκινάτε τον πόλεμο… και να ρίχνετε λάσπη… μας δίνουν δύναμη όλα αυτά! Αν σκεφτόμασταν λογικά δεν θα αναλαμβάναμε… Επειδή όμως είμαστε άρρωστοι και τρελοί με τον ερυθρόλευκη ριγωτή και τον δαφνοστεφανωμένο αρχίζουμε την προσπάθεια…. Με κάποιες χιλιάδες ομοιοπαθείς στο πλευρό μας….

 Υπάρχει …. κανείς που δεν θέλει να πετύχει ….η κίνηση μας;;;;;;;;

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons