OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Οι 10+2 μεταγραφές...

Για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που έκανε τη διαφορά στο μεταγραφικό παζάρι της Ελλάδας. Ο Θρύλος κέρδισε τις εντυπώσεις κάνοντας μεταγραφές ουσιαστικές που θα βοηθήσουν την ομάδα, αλλά και ονομάτων που είναι γνωστοί σε όλη την Ευρώπη.

Ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με 12 παίκτες, αλλά απ’ αυτούς έχουν ανακοινωθεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, οι 10. Οι άλλοι δύο αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόκτησής τους σύντομα.

Συγκεκριμένα, από την ΠΑΕ έχουν ανακοινωθεί οι Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Κάταϊ, Φέισα, Γκρίμπιτς, Χαβίτο, Γέστε, Μακούν, Μαρκάνο και Τάτος. Οι Αμπντούν και Ορμπάιθ όπως όλα δείχνουν είναι μεν παίκτες του Ολυμπιακού αλλά το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση των μεταγραφών τους.

Το θέμα είναι πως οι Πειραιώτες πήραν παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, ενώ οι μεταγραφές είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν άμεσα ενώ παράλληλα ορισμένοι απ’ αυτούς αποτελούν και επενδύσεις για το μέλλον.

Για παράδειγμα οι Φέισα και Γκρίμπιτς είναι παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν από τώρα στις απαιτήσεις του Θρύλου, αλλά το νεαρό της ηλικίας τους επιτρέπει να δίνουν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού την υπόσχεση ότι έχουν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στο μέλλον από τη στιγμή που θα βελτιωθούν.

Ενώ από την άλλη παίκτες όπως οι Γέστε, Κοστάντσο, Μακούν είναι ποδοσφαιριστές έτοιμοι γνωστοί σε όλη την Ευρώπη και είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τον Θρύλο.

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons