OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

The most successfull club...

Με τον παραπάνω τίτλο, υποδέχθηκε η επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Μονακό και αναφερόμενη στον Ολυμπιακό, τον χαρακτήρισε ως το πιο επιτυχημένο κλαμπ στην Ελλάδα.

Με αποθεωτικά σχόλια για τον Θρύλο αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ! Οι «Κανονιέρηδες» στον επίσημο διαδικτυακό του τόπο στη αναφορά τους για τους πρωταθλητές Ελλάδας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις επιτυχίες του Θρύλου στις εγχώριες διοργανώσεις χαρακτηρίζοντάς τους ως την πλέον επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα!

Παράλληλα, οι Λονδρέζοι στάθηκαν και στις προ διετίας αναμετρήσεις τους με τον Ολυμπιακό, με τον ποίο επίσης είχαν αναμετρηθεί στην φάση των ομίλων και βρήκε αμφότερους να παίρνουν το εισιτήριο για τις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Για όσους δεν θυμούνται, οι Λονδρέζοι είχαν επικρατήσει 2-0 στο «Εμιρέιτς», ενώ ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου είχε επικρατήσει 1-0 της Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη με γκολ του Βραζιλιάνο Λεονάρντο στο 47' και πήρε μια πανάξια πρόκριση.
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons