OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Δεν τρομάξαμε...

Στον Ολυμπιακό δεν τρόμαξαν με την κλήρωση του Champions League και στόχος είναι να προκριθεί στην επόμενη φάση, σύμφωνα με τον Γιάννη Μώραλη. Τι είπε για τις μεταγραφές.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, παράλληλα, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός κοιτάει για επιθετικό και ίσως πάει και για αμυντικό χαφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μωραλής στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού: "Είναι αλήθεια ότι δεν τρομάξαμε. Ειδικά από τη στιγμή που υπήρχε η πιθανότητα να πέσουμε με Μπαρτσελόνα-Μίλαν ή ακόμη και με Ρεάλ-Λιόν. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι κάποια είναι εύκολη. Έχουμε βέβαια εμπειρία μετά από 13 συμμετοχές.

Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια κοιτώντας να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, ωστόσο και η τρίτη θέση προσφέρει μια καλή πορεία. Η έδρα είναι μια σημαντική παράμετρος, με τρεις νίκες σίγουρα αποφεύγεις την τέταρτη θέση. Για να βγεις δεύτερος πρέπει να πάρεις εκτός έδρας πόντους. Θα θυμάστε ότι είχαμε σταθεί πολύ καλά στο Έμιρεϊτς".

Για τα μεταγραφικά: "Έχουμε συμφωνήσει με τον Αμπντούν, ο οποίος ήδη προπονείται με την ομάδα και θα υπογράψει αύριο ως ελεύθερος. Επίσης ήμαστε αναζήτηση επιθετικού, αν βρούμε κάποιον που θα κάνει τη διαφορά θα το σκεφτούμε. Πολύ πιθανό να γίνει κίνηση και στα χαφ".

http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons