OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ιακουίντα με σύμμαχο τη… Γιουβέντους...

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League, η οποία αφήνει ελπίδες πρόκρισης, αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του επιθετικού.

Ο Βιτσέντσο Ιακουίντα είναι ο πρώτος στόχος και παρά το γεγονός ότι οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να καλύψει ένα μέρος αυτών προκειμένου να τον ξεφορτωθεί από το ρόστερ της.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Ιταλού στράικερ βρίσκονται πολλές ομάδες, με τις Νάπολι, Μπλάκμπερν και Σεβίλλη να αποτελούν τους βασικότερους αντιπάλους των «ερυθρόλευκων». Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος ασχολείται προσωπικά με την υπόθεση, έχει συνεχείς επαφές με τον μάνατζερ του 32χρονου φορ, Ντ’Αμικό ώστε να καταφέρει να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας ο πελάτης του.

Τα χρήματα που λαμβάνει ο Ιακουίντα είναι πάρα πολλά για τα ελληνικά δεδομένα, αφού οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το εμπόδιο φαίνεται να απασχολεί και τους υπόλοιπους διεκδικητές του παίκτη και για το λόγο αυτό, η Γιουβέντους φέρεται διατεθειμένη να καλύψει μέχρι και το 50% αυτών. Ο Αντόνιο Κόντε έχει στη διάθεσή του αρκετούς επιθετικούς και ο Ιταλός στράικερ φαίνεται να περισσεύει, οπότε είναι προ της πόρτας της εξόδου, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό που θα τον αφήσει για 1.5 μήνα περίπου εκτός δράσης.

Εκτός του φορ των «μπιανκονέρι», εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις για την επιθετική γραμμή, όπως του Ρόζενμπεργκ και του Αρναούτοβιτς από τη Βέρντερ Βρέμης, αλλά και του Σάντα Κρους της Μάντσεστερ Σίτι. Πάντα στα υπ’όψν παραμένει και ο Ρικάρντο Ολιβέιρα, αν και με την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν, ελευθερώνεται και ο Κέβιν Μιραλάς από τη θέση του δεξιού χαφ και υπολογίζεται πλέον περισσότερο για την κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά το θέμα του Πάμπλο Ορμπάιθ, γίνονται κινήσεις για την απόκτησή του, αλλά πλέον ως δανεικού. Ο Ισπανός μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και τον θέλει στο ρόστερ, ειδικά από τη στιγμή που έχει και μεγάλη εμπειρία ευρωπαϊκών αγώνων.

*Σήμερα αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Τζαμπέλ Αμπντούν για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons