OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Διαλέγουν επιθετικό...Φιλικό με Χετάφε την Κυριακή...

Ο Ιακουίντα φεύγει από την Γιουβέντους και ο μάνατζερ του δηλώνει πως τον ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Φιλικό με Χετάφε την Κυριακή.

Στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης, Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησαν για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας και φυσικά για τη μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται το ρόστερ.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού πως είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, όμως τόνισε πως η απόκτηση του Ορμπάιθ στο κέντρο θα βοηθήσει αν οι ερυθρόλευκοι πάρουν μέσο. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον ωστόσο είναι η απόκτηση επιθετικού.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέμεινε στην απόκτηση γρήγορου φορ με το όνομα του Βιτσέντσο Ιακουίντα να βγαίνει στο προσκήνιο και τον μάνατζερ του 32χρονου επιθετικού να υποστηρίζει πως όλα είναι πιθανά. Βέβαια ο Ιταλός δεν είναι ακριβώς ο επιθετικός που ψάχνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, αφού το στυλ του θυμίζει περισσότερο τον Πάντελιτς αν και συχνά βγαίνει στα άκρα και βοηθάει.

"Όλα είναι πιθανά. Ο παίκτης θα φύγει από την Γιουβέντους και υπάρχει ενδιαφέρον από Ισπανία και Αγγλία. Δεν αποκλείουμε καμία πιθανότητα", είπε σε ιταλικά ΜΜΕ.

Το κασέ του Ιακουίντα ανέρχεται στα 3 εκ. ευρώ, ένα ποσό που δεν μπορεί να καλύψει ο Ολυμπιακός αν βάλουμε και την εφορία. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν ρίξει τις απολαβές του δύσκολα θα προχωρήσει, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν κι άλλους παίκτες.

Τελειώνει του Αμπντούν

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν στον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός άσος τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και μετά το ΟΚ του Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να υπογράψει.

Ο Αμπντούν είναι 25 ετών, διεθνής με την Αλγερία (βρισκόταν στα μαχαίρια με τον προηγούμενο προπονητή της πατρίδας του), γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια, με σπουδαία τεχνική και συμμετοχή στο αμυντικό κομμάτι. Σκοράρει σχετικά συχνά, ενώ παρότι βιρτουόζος δεν κρατάει πολύ ώρα τη μπάλα στα πόδια.

Χρησιμοποιεί κυρίως το δεξί του πόδι (στα φάουλ και στα κόρνερ), ενώ την περσινή σεζόν έπαιζε ως δεξιός χαφ στην Καβάλα. Μοναδικό ελάττωμα ο εκρηκτικός χαρακτήρας του, αφού δεν τα πήγαινε καλά με όλους τους συμπαίκτες του στους Αργοναύτες. Τέλος να αναφέρουμε πως την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα παίξει φιλικό με την Χετάφε, έτσι ώστε να μην χάσουν το ρυθμό οι ποδοσφαιριστές. 
http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons