OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Τους κοιτάμε στα μάτια..

Ο Άλμπερτ Ριέρα μίλησε για την κλήρωση του Champions League και έθεσε ως «κλειδί» τα ματς στο Καραϊσκάκη.

«Ήμουνα σίγουρος μόλις είδα τον όμιλο της Άρσεναλ με τη Μαρσέιγ ότι θα κληρωθούμε εκεί. Ωστόσο είχαμε τη χειρότερη δυνατή επιλογή από τον τέταρτο όμιλο», σχολίασε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Ήμασταν πολύ τυχεροί από τα δύο πρώτα γκρουπ, ωστόσο η τύχη δεν μας χαμογέλασε από το τέταρτο γκρουπ. Οι κληρώσεις όμως είναι κληρώσεις και όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο».

Ο άσος των Πειραιωτών που έχει μεγάλες παραστάσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δήλωσε ακόμη: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και μπορούμε να δείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζουμε την πρόκριση. Κλειδί θα είναι τα παιχνίδια στο γήπεδό μας», για να προσθέσει:

«Είναι πολύ καλό που δεν πέσαμε απέναντι στις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Άρσεναλ, αφού έχει απουσίες έπειτα από τη φυγή των Νασρί, Φάμπρεγκας».

Σχετικά με την Μαρσέιγ είπε: «Είναι κακό ότι όταν θα την αντιμετωπίσουμε, θα έχει δώσει επτά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και θα είναι πιο έτοιμη. Σίγουρα, όμως έχουμε πολλές πιθανότητες».

Όσο για το αρνητικό κομμάτι της κλήρωσης: «Από το τέταρτο γκρουπ θέλαμε να αποφύγουμε τη Ντόρτμουντ. Ήμασταν τυχεροί στα δύο πρώτα γκρουπ, όμως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Η γερμανική ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, είναι πρωταθλήτρια και δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι κάποια ομάδα θα μπορέσει να κερδίσει όλα τα εκτός έδρας ματς».
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons