OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό...

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ θέλει πολύ να παίξει στον Θρύλο αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως εξομολογήθηκε στο στενό του περιβάλλον.
 
Ο Πάμπλο Ορμπάιθ περιμένει πως και πως να κλείσει στον Θρύλο! Ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός χαφ της Αθλέτικ Μπιλμπάο ανέφερε το Σάββατο στο περιβάλλον του για το ζήτημα αυτό πως «εγώ θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό και περιμένω να κάνει την τελική του κίνηση.

Σίγουρα δεν μου άρεσε τόσο που άκουγα άλλα ονόματα όλον αυτόν τον καιρό για την θέση του αμυντικού χαφ. Περίμενα πως ο Ολυμπιακός θα είχε κάνει νωρίτερα την τελική του κίνηση για μένα. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να θέλω πολύ να αγωνιστώ στην Ελλάδα καθώς εκτός των άλλων ο Ολυμπιακός θα παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Σχετικά με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ο 32χρονος παίκτης τόνιζε: «Από την ομάδα μου δεν θα φέρουν αντιρρήσεις για να φύγω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχω πρόβλημα εάν μείνω». Αναφορικά με το κόστος της μεταγραφής του στον Θρύλο (σ.σ. ο Ορμπάιθ έχει συμβόλαιο έως το 2013 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο) σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ο ποδοσφαιριστής θέλει 700-800 χιλ. ευρώ και η ομάδα του 400 χιλ. ευρώ για τον ετήσιο δανεισμό του.
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons