OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Έκλεισε Αμπντούν, θέλει Ιακουίντα...

Σε συμφωνία με τον διεθνή Αλγερινό μεσοεπιθετικό της Καβάλας, Τζαμέλ Αμπντούν, προχώρησε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. «Χαλάει» των Μακούν και Εστράδα. «Προχωρά» του Ιακουίντα.

Στην απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν προχωρά ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον 25χρονο Αλγερινό μεσοεπιθετικό της Καβάλας, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για την απόκτηση του Αλγερινού άναψε το πράσινο φως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στο πλαίσιο της συνάντησης κορυφής που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Βάσκος τεχνικός των πρωταθλητών αφού εκτιμά ότι μπορεί να προσδώσει ταχύτητα από τις πτέρυγες και να κάνει ακόμη πιο απρόβλεπτο αγωνιστικά τον Ολυμπιακό προσδίδοντας ποιότητα.

«Χαλάει» των Μακούν, Εστράδα

Σε ναυάγιο οδηγούνται για τον Ολυμπιακό οι υποθέσεις των Ζεάν Μακούν και Μάρκο Εστράδα. Οι διοικήσεις των Άστον βίλα και Μονπελιέ παρουσιάζονται αμετακίνητες στις αρχικές τους θέσεις για την παραχώρηση των δύο παικτών. Σε ό,τι αφορά τον αγγλικό σύλλογο, οι ιθύνοντες των «Χωριατών» τονίζουν ότι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην παραχώρηση του Καμερουνέζου μέσου,

Όσον αφορά την περίπτωση του Εστράδα από τον Ολυμπιακό υπήρξε νέα επαφή την Τετάρτη με εκπροσώπους της Μονπελιέ, με τους παράγοντες της πρωτοπόρου του γαλλικού πρωταθλήματος να συζητούν μόνο το ενδεχόμενο πώλησης του 28χρονου διεθνούς Χιλιανού ζητώντας «ακατέβατα» το ποσό των 3 εκατ. Ευρώ.

Την ίδια στιγμή, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην περίπτωση δανεισμού του Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες του 32χρονου μέσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο αι όλα συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι αυτός θα είναι ο ...εκλεκτός για την ενίσχυση στη θέση του αμυντικού μέσου.

Όσον αφορά την υπόθεση του Μοϊσές Ουρτάδο, όλες οι εκτιμήσεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

«Φουλάρει» για Ιακουίντα!

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό και για την περίπτωση του Βιτσέντζο Ιακουίντα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 31αχρονος διεθνής Ιταλός της Γιουβέντους αποτελεί τον διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να βάζει το ...χέρι του στη φωτιά για την αξία του.
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons