OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ο έλεγχος των δανεικών...

Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ΟΦΗ-Ατρόμητος (1-1). Δύο στην ομάδα του Περιστερίου (Τάτος, Μήτρογλου) και ένας με αυτή την Κρήτης (Σουμπίνιο).

Βασικός ξεκίνησε στο ματς ο Ανδρέας Τάτος, ο μέσος του Θρύλου, που έχει παραμείνει δανεικός στον Ατρόμητο και αποτελεί βαρόμετρο για τους Περιστεριώτες. Στο 12’ ήταν πρωταγωνιστής  όταν πήρε την μπάλα από το κέντρο, έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή και με κάθετη πάσα, βρήκε τον Αναστασάκο, ο οποίος, όμως, αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο πρώτο 45λεπτο, ο Τάτος ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου και έκανε πολλά χιλιόμετρα. Στην επανάληψη, όμως, η απόδοση του Ατρομήτου έπεσε και έτσι και του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος έδειξε κουρασμένος. Ο Τάτος αγωνίστηκε για 81 λεπτά και έπειτα αποχώρησε ως αλλαγή.

Για 20 περίπου λεπτά αγωνίστηκε και ο Κώστας Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Θρύλου που δόθηκε επίσης δανεικός στον Ατρόμητο, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 70’, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του.

Αναφορικά με τον ΟΦΗ, εκεί αγωνίστηκε ο Σουμπίνιο ως αλλαγή. Μπήκε στο 82’ και κατάφερε να κρατήσει μπάλα (το σκορ ήταν 1-1), δίνοντας ανάσες στους κρητικούς.

http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons