OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο Έρτσεγκ συμφώνησε με την Μπεσίκτας...

Ο Εργκίν Αταμάν, προπονητής της Μπεσίκτας, σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ζόραν Έρτσεγκ, επισημαίνοντας πως οι δύο πλευρές τα "βρήκαν" στις 350.000 ευρώ.

Ευχάριστα νέα στην υπόθεση του Ζόραν Έρτσεγκ, καθώς σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή της Μπεσίκτας, Εργκίν Αταμάν, η τουρκική ομάδα ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Σέρβο φόργουορντ, επισημαίνοντας πως οι δύο πλευρές τα "βρήκαν" και στα χρήματα με το ποσό των 350.000 ευρώ.

Ο Ζόραν Έρτσεγκ, ως γνωστόν, δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θεωρείται εδώ και μέρες ξένο σώμα. Ο Σέρβος φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως και το 2013, έχοντας να λάβει βάση της συμφωνίας το ποσό του 1.200.000 ευρώ για την τρέχουσα σεζόν και 1.300.000 ευρώ για την επόμενη. Ο παίκτης αρνήθηκε να "σπάσει" το συμβόλαιο του, αλλά όπως φαίνεται, τουλάχιστον, βρήκε άλλο σύλλογο ώστε να παίξει ως δανεικός.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, σχολίασε: "Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Ζόραν Έρτσεγκ με το ποσό των 350.000 ευρώ, αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό. Για τον Πετραβίτσιους μπορώ να πω ότι θα είναι μαζί μας τη νέα χρονιά. Μπορεί να τον θέλει και η Κάχα Λαμποράλ, ενώ και στο Μιλάνο δείχνουν να τον σκέφτονται πάλι, όμως έχουμε συμφωνήσει μαζί του» είπε ο προπονητής της Μπεσίκτας".
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons