OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Έρχεται σήμερα και υπογράφει...

Εντός της ημέρας αναμένεται στην Αθήνα ο Ζαν Μακούν για λογαριασμό του Ολυμπιακού! Ο Καμερουνέζος χαφ συμφώνησε σε όλα και υπογράφει στον Θρύλο!

Ραγδαίες εξελίξεις, όπως αναμενόταν δηλαδή, στο θέμα του αμυντικού μέσου! Ο Ζαν Μακούν έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχει δώσει το «ΟΚ» για τον μονοετή δανεισμό του (πιθανώς με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι) και ο Καμερουνέζος χαφ φτάνει στην Αθήνα εντός της ημέρας για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα της μετακίνησής του στον Θρύλο. Έτσι, έστω και αν άργησε, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κράτησε το καλύτερο για το τέλος του καλοκαιριού. Στο πρόσωπο του 28χρονου αμυντικού χαφ ο σύλλογος βρίσκει τον «κέρβερο» που έψαχνε εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα με μια λύση από το πάνω ράφι με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να βάζουν ένα πολύ δυνατό γρανάζι στη μηχανή τους, κυρίως ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, στα εναπομείναντα ανοιχτά μεταγραφικά «μέτωπα», η περίπτωση του Βιτσέντσο Ιακουίντα φαίνεται πως μπαίνει στον πάγο, καθώς ο συνδυασμός του υψηλού κασέ και των αρκετών τραυματισμών τα τελευταία χρόνια, έχουν βάλει τους ανθρώπους της διοίκησης σε δεύτερες σκέψεις. Τέλος, όσον αφορά στον Πάμπλο Ορμπάιθ, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει συμφωνήσει και για τη δική του περίπτωση, όμως απομένει να λυθεί το συμβόλαιο του Ουρτάδο, αφού φυσικά πρώτα ο Καταλανός συμφωνήσει για την αποζημίωσή του.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Makoun
 


http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons