OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

«Κλωτσάει» ο Ουρτάδο...

Πολύ δύσκολα θα... ξεφορτωθεί, όπως φαίνεται, τον Μοϊσές Ουρτάδο ο Ολυμπιακός. Ο Καταλανός έχει συμβόλαιο 800 χιλ. ευρώ και είτε πρέπει να βρει αντίστοιχη πρόταση, είτε να πάρει μια τεράστια αποζημίωση για να μείνει ελεύθερος. Δεν δέχθηκε ούτε μείωση αποδοχών.

Ότι μπορούν κάνουν στην ΠΑΕ για να σπάσουν τα «δεσμά» του Θρύλου με τον Μοϊσές Ουρτάδο, όμως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, ειδικά για την εποχή που διανύουμε. Ο παίκτης βρέθηκε χθες στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου αυτός και ο εκπρόσωπός του να συζητήσουν με τη διοίκηση για την πιθανή λύση της συνεργασίας τους.

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον ενός αμυντικού μέσου, οι οποίοι θα πρέπει πιθανότατα να γίνουν δύο αν αδειάσει και η θέση του Ουρτάδο στο ρόστερ. Η περίπτωσή του Καταλανού πάντως μόνο εύκολη δεν είναι και ο λόγος είναι απλός: Οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 800.000 ευρώ. Ο μόνος τρόπος για να δεχθεί να φύγει λοιπόν, είναι είτε να βρει αντίστοιχο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, είτε να πάρει μια πολύ μεγάλη αποζημίωση από τον Ολυμπιακό, κοντά στις ετήσιες αποδοχές του, προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, καμία από τις δύο λύσεις δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Ξαμάξ, όμως και πάλι ζητάει χρήματα από τον Ολυμπιακό για να φύγει, καθώς η πρόταση των Ελβετών δεν πλησιάζει καν τα χρήματα που παίρνει στο Λιμάνι.

Αυτό που πάντως έχει ενδιαφέρον είναι ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε και η λύση της παραμονής του αλλά με σημαντικά μειωμένο συμβόλαιο, αφού ο Βαλβέρδε επιμένει μέχρι σήμερα ότι δεν είναι τόσο κακός παίκτης όσο θεωρεί ο κόσμος και πως με τον καιρό θα γίνεται καλύτερος. Πάντως, ο Ουρτάδο αρνήθηκε ασυζητητί την μείωση αποδοχών και μάλλον έβγαλε την ΠΑΕ από τη δύσκολη θέση...
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons