OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Να περιμένετε κι άλλη έκπληξη...

Δήλωση που "άναψε φωτιές" έκανε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού πρώτα καλωσόρισε τον Ζαν Μακούν στον Πειραιά, στην εκδήλωση της παρουσίασης του Καμερουνέζου στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Ζαν Μακούν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προέβη σε μια δήλωση που θα πρέπει να χαροποίησε ιδιαίτερα τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, αφού πρώτα καλωσόρισε τον Καμερουνέζο μέσο στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στη συνέχεια δέχτηκε ορισμένες ερωτήσεις από τους παριστάμενους εκπροσώπους του Τύπου. Μια από αυτές ήταν αν θα πρέπει οι φίλοι των ερυθρολεύκων να περιμένουν και κάποια άλλη έκπληξη, όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε θετικά, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι θα πρόκειται για καλό παίκτη μεν, αλλά μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

"Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Ζαν Μακούν στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι ένας παίκτης με μεγάλες παραστάσεις. Έρχεται στην πιο παραγωγική ποδοσφαιρικά ηλικία. Εύχομαι να είναι υγιής και να ενταχθεί γρήγορα στην οικογένεια. Προσωπικά υλοποιώ αυτά τα οποία υποσχέθηκα όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό. Αποκτούμε τέτοιους παίκτες για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας. Χαίρομαι που είδα κόσμο απ΄έξω και θα χαρώ να τους δω στο "Καραϊσκάκης". Ελπίζω ότι η ομάδα θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Θέλω έναν Ολυμπιακό δυνατό, να κατακτά άξια το ελληνικό πρωτάθλημα και να προσφέρει και θέαμα. Και στην Ευρώπη να κάνουμε ότι καλύτερο. Για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μιλήσουμε σε μία άλλη συνέντευξη Τύπου", τόνισε ο κ. Μαρινάκης στις αρχικές του δηλώσεις στη συνέχεια κάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου να επικεντρώσουν τις ερωτήσεις τους στον Καμερουνέζο άσο.

"Σήμερα ήρθαμε για τον Μακούν, τα υπόλοιπα θα τα πούμε σε συνέντευξη Τύπου τις επόμενες μέρες. Έχω δεσμευθεί για Ολυμπιακό που θα κατακτά το πρωτάθλημα άξια και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα έχει καλή παρουσία στην Ευρώπη. Ωστόσο να επικεντρωθούν οι ερωτήσεις στον Μακούν".

Αφού ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις προς το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων στράφηκε και πάλι στον πρόεδρο των Πειραιωτών. "Θα υπάρξει και άλλη ευχάριστη έκπληξη όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας;", ήταν η ερώτηση προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος απάντησε "να περιμένετε και άλλη έκπληξη, αναλόγως και τι εννοείτε έκπληξη...". "Έναν παίκτη ανάλογο του Μακούν, πρόεδρε", του απάντησαν και ο κ. Μαρινάκης έγνεψε καταφατικά: "Ναι, να περιμένετε".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ρωτήθηκε σε ποια θέση θα αποκτηθεί κι άλλος ποδοσφαιριστής και απάντησε γελώντας: "Στη θέση του τερματοφύλακα. Τι με ρωτάτε ρε παιδιά; Να κάνουμε και λίγη πλάκα".

Η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ζαν Μακούν να υψώνουν τη φανέλα με τον νούμερο "77" και να απαθανατίζονται από τα φλας των φωτογράφων.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons