OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά...

Την ευκαιρία να συζητήσουν τις λεπτομέρειες των μεταξύ τους αγώνων είχαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων του 6ου ομίλου του Champions League, στον οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός.

Όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο υπεύθυνος οργάνωσης και μάνατζμεντ της Ντόρτμουντ, Δρ. Κρίστιαν Χόκενιος, το απόγευμα της Πέμπτης, οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ συναντήθηκαν σε ένα καθιερωμένο ραντεβού, όπως το χαρακτήρισε, με σκοπό να συζητηθούν τα διαδικαστικά θέματα τα οποία αφορούν τους αγώνες που θα δώσουν μεταξύ τους οι ομάδες.

«Συναντήθηκα με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδων του ομίλου μας, για να μιλήσουμε σε μια καθιερωμένη συνάντηση», ήταν τα πρώτα λόγια του στον Τύπο της Γερμανίας, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μιλήσαμε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τις μεταξύ μας αναμετρήσεις, όπως τα χρώματα των εμφανίσεων που θα φορά κάθε ομάδα σε αυτούς τους αγώνες, τις προπονητικές εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιήσουν οι εκάστοτε φιλοξενούμενοι, ανταλλάξαμε πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στα ταξίδια μας και όλα όσα περιλαμβάνει το πρωτόκολλο σε αυτή την περίπτωση. Για παράδειγμα, μιλήσαμε για τα εισιτήρια που θα λάβει κάθε φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά και σχετικά με τη θέση στο γήπεδο που θα καταλαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί. Επίσης, μιλήσαμε και για τις προσκλήσεις που θα λάβει κάθε ομάδα. Αυτό γίνεται για να αποφύγουμε καταστάσεις, όπως το να κάθεται ο πρόεδρος της αντιπάλου ομάδας σε μια θέση δίπλα στο… σημαιάκι του κόρνερ».

Όπως αποδεικνύεται, η οργάνωση αποτελεί ακόμη ένα στοιχείο για το οποίο ξεχωρίζει η διοργάνωση του Champions League. Κάτι ξέρει ο σοφός λαός μας, που λέει ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν.

Και κάποια πράγματα από αυτά που αναφέρει ο Δρ. Χοκένιος δεν είναι απλά διαδικαστικά, αλλά ιδιαίτερα σημαντικά, όπως είναι τα εισιτήρια. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κάνουν τεράστιες εκδρομές στο εξωτερικό.

Οι ΓΑΥΡΟΙ ταξιδεύουν παντού με λεωφορεία, πλοία και αεροπλάνα και δεν αφήνουν ποτέ και πουθενά μόνο τον Θρύλο. Ίσα ίσα που προκαλούν δέος από τον όγκο του κόσμου που ταξιδεύει για τα εκτός έδρας ματς!
 
http://www.gavros.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons