OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

H παρουσίαση του Μακούν...


Live: H παρουσίαση του Μακούν!
Με μικρή καθυστέρηση αναμένεται να αρχίσει η παρουσίαση του Ζεάν Μακούν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας. Περίπου 250 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» δίνουν το «παρών» αποθεώνοντας το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους.



15:40 Στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκονται περίπου 250 φίλοι του Ολυμπιακού που αποθεώνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

15:50 Η παορουσίαση είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 15:30 αλλά υπάρχει καθυστέρηση, αρκετών λεπτών. Ο παίκτης πάντως έχει φτάσει εδώ και αρκετή ώρα.

15:55 Ο Μακούν έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, καπνογόνα και συνθήματα από τους φίλους του Ολυμπιακού. Ο παίκτης άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου που τον μετέφερε και ανταπέδωσε.
16:05 Στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

16:20 Αναμονή... για την έναρξη της διαδικασίας της παρουσίασης του Ζεάν Μακούν.


Ζεάν Μακούν: Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού που έκανε ότι μπορούσε για να με φέρει. Αισθάνομαι πολύ καλά για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν. Τους φιλάθλους που ήρθαν μέχρι εδώ για μένα. Τους ευχαριστώ. Ήρθα για να βοηθήσω αυτή την ομάδα να μεγαλώσει. Είμαι στην υπηρεσία διοίκησης και προπονητή για να βοηθήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Τώρα μένει να ξεκινήσουμε δουλειά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons