OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Το τετ α τετ της επίθεσης...

Ο Μακούν περνάει νωρίς το πρωί (σ.σ. έχει... εγερτήριο στις 07.30 και ραντεβού στο Μετροπόλιταν μία ώρα αργότερα) από τις καθιερωμένες, απαραίτητες, ιατρικές εξετάσεις και στις τρεις και μισή το μεσημερι θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα από τον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος όμως, όπως φαίνεται, δε σταματάει εκεί. Συνεχίζει τις μεταγραφές στο... photo finish της καλοκαιρινής περιόδου. Ως γνωστόν, υπάρχουν δύο εκκρεμότητες. Η μία είναι του Ορμπάιθ (με την απαραίτητη υποσημείωση ότι θα πρέπει, για να έρθει, να φύγει ο Ουρτάδο) και η άλλη της ενίσχυσης στην επίθεση. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί ότι θα είναι καλύτερα με μία λύση ακόμη στη γραμμή... κρούσης (σ.σ. αφού ο Μιραλάς τού χρησιμεύει και στα άκρα) δίχως ωστόσο να βάζει το... μαχαίρι στο λαιμό οποιουδήποτε.

Πώς έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή αναφορικά με την επίθεση; Οι δύο παίκτες που εξετάζει εδώ και μέρες ο Θρύλος είναι οι γνωστοί, Ιρινέους Γέλεν και Βιτσέντζο Ιακουΐντα. Αμφότεροι έχουν τα υπέρ και τα κακά τους κι αυτά τα... ζυγίζουν στον Θρύλο. Προγνωστικά αυτή τη στιγμή δε μπορούν να γίνουν. Δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος για το ποιός απ' τους δυο θα στείλει τη μπάλα στα... δίχτυα και θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Εξάλλου, όλες τις προηγούμενες μέρες υπήρξε τρομερή εναλλαγή των δεδομένων. Τη μία ήταν κοντά ο Ιταλός, την άλλη ο Πολωνός και τούμπαλιν. Όπως και να 'χει, στον Θρύλο εξετάζουν ενδελεχώς τις δύο περιπτώσεις. Εξετάζουν κι άλλες.

Αν έπρεπε να... ποντάρει κανείς χρήματά κάπου ίσως θα ήταν καλύτερα να το κάνει πάνω στον Γέλεν. Όχι, δεν είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Στον Θρύλο δεν έχουν πάρει αποφάσεις. Απλά, στην παρούσα φάση, ίσως είναι και πιο εύκολος σε αντίθεση με τον Ιακουΐντα που ενδιαφέρει και ρωσικές ομάδες και είναι σαφώς πιο ακριβός. Και είναι και πιο νέος ο Γέλεν. Από την άλλη, βέβαια, ο Ιακουΐντα είναι ένας top class επιθετικός με λαμπρή καριέρα στο Καμπιονάτο και την Εθνική Ιταλίας. Πού καταλήγουμε; Δύσκολοι καιροί για... προέδρους. Για προέδρους που αρέσκονται σε εκπλήξεις. Εκπλήξεις, δηλαδή, με ένα άλλο, άγνωστο ακόμα, όνομα που θα κάνει... γκελ στον κόσμο. Ή αντιθέτως, να μείνει η ομάδα με την τριάδα επιθετικών που έχει και η οποία, η αλήθεια είναι, την έβγαλε... ασπροπρόσωπη πέρυσι. Διαφωνείτε;

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons