OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Νέα εποχή για το site του Θρύλου...

Ολοκληρωτικό... λίφτινγκ για την επίσημη ιστοσελίδα του Θρύλου! Ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στη νέα εποχή όσον αφορά το διαδίκτυο και μετά την επέκταση στο Facebook, ήρθε χθες η αναβάθμιση στο site του συλλόγου και η δημιουργία λογαριασμού στο Twitter!

Νέα, πιο άμεση και φιλική στον χρήστη μορφή πήρε η επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Το olympiacos.org άλλαξε εικόνα, ενώ προστέθηκαν και νέες κατηγορίες με άμεση πρόσβαση σε όλα τα νέα του συλλόγου σε όλα τα σπορ, συνθέτοντας έτσι έναν ιστότοπο υψηλού επιπέδου!

Πλέον, ο Θρύλος έχει μπει για τα καλά στη σύγχρονη εποχή και όσον αφορά στο διαδίκτυο, αφού πρόσφατα δημιουργήθηκε η σελίδα της ομάδας στο Facebook. Από το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα δημιουργήθηκε και η αντίστοιχη σελίδα στο Twitter, κάτι που σημαίνει φυσικά ότι ο σύλλογος πλέον θα έχει δυναμική παρουσία στις δύο δημοφιλέστερες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Η ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας «βγήκε» live το πρωί της Πέμπτης και έρχεται σαν το επιστέγασμα της νέας ηλεκτρονικής εποχής για τους Ερυθρόλευκους.
 
Δείτε ΕΔΩ το νέο www.olympiacos.org!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons