OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...26/08/11

Προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00.

Οι Ριέρα και Τζιμπούρ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γήπεδο, ενώ ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε ο Μέλμπεργκ,, λόγω της κάκωσης που έχει στο αριστερό γόνατο.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Φετφατζίδης που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αύριο θα υποβληθεί σε εξέταση στο θεραπευτήριο Metropolitan, καθώς και ο Γέστε που έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί απόψε σε μαγνητική αρθογραφία.

Ο Α. Παπαδόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο το πρωί (09:00), την Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Δευτέρα στις 19:00.
 

Σε λίγες ημέρες πανέτοιμος ο Γέστε

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Φραν Γέστε υποβλήθηκε σήμερα το βράδυ, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητικό αρθρογράφημα τα αποτελέσματα του οποίου ήταν αρνητικά για πρόβλημα που χρήζει χειρουργικής αντιμετώπισης.

Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης, προκειμένου να ξεπεραστούν και οι τελευταίες ενοχλήσεις που νιώθει και σταδιακά να επανέλθει στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του.

http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons