OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Έκανε πίσω για Μακούν ο Βαλβέρδε...

Είναι γεγονός πως ο Ζαν Μακούν δεν αποτέλεσε επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως είναι και αλήθεια πως αν ο Ισπανός τεχνικός είχε να επιλέξει έναν ανασταλτικό μέσο μεταξύ του Καμερουνέζου μέσου και του Πάμπλο Ορμπάιθ, θα επέλεγε τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή. 

Όχι ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει καλή εικόνα για την αξία του Αφρικανού χαφ, απλά, επειδή είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πάμπλο Ορμπάιθ και τον γνωρίζει, τον ήθελε περισσότερο στον Ολυμπιακό. Όμως, ο Ισπανός τεχνικός έκανε πίσω στην απόκτηση του Ζαν Μακούν, έχοντας τους λόγους του. Καταρχάς έχει αντιληφθεί και ο ίδιος πως δεν αποτελεί "λίρα εκατό" στις μεταγραφές και φέρει "βαρέως" το γεγονός πως αποτελεί δική του επιλογή ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα.

Αντιλήφθηκε πως αν αποκτηθεί μόνο ο Πάμπλο Ορμπάιθ στην ομάδα, δεν είναι σίγουρο πως θα "πιάσει", οπότε δεν θέλει να πάρει -χρεωθεί- ένα επιπλέον ρίσκο -κάζο- για την θέση του αμυντικού μέσου. Η διοίκηση, επίσης, του ξεκαθάρισε πως στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο να πάρει το νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά και να διακριθεί στην Ευρώπη.

Και από την στιγμή που ο όμιλος στο Champions Leaue είναι "φωτιά", θα έπρεπε και ο αμυντικός μέσος που θα έρθει να είναι υψηλού επίπεδου, τόσο για να βοηθήσει την ομάδα, όσο και για να ηρεμήσει και ο κόσμος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για την ενίσχυση των ερυθρολεύκων στην θέση του "κόφτη".

Και από τις πιέσεις που δέχτηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κατάλαβε, συμφώνησε, έκανε πίσω και δεν έβγαλε... μιλιά, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση και να την βγάζει εις πέρας σε χρόνο ρεκόρ. Και αν επιμένει για κάτι ο πρόεδρος, δεν μπορείς να τους πεις όχι. Και να είστε σίγουροι πως ακόμη και αν αποκτηθεί ο Πάμπλο Ορμπάιθ, ο Ζαν Μακούν θα αποτελέσει τον βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας.

http://www.redplanet.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons