OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο Πάρντο πήγε στον ΑΠΟΕΛ....Στη Βαγεκάνο ο Μπράβο...

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ούρκο Πάρντο. Για δύο χρόνια υπέγραψε ο Βελγοϊσπανός πορτιέρο.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ραφαέλ Ούρκο Πάρντο, βρήκε ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, η οποία, μάλιστα, θα αγωνίζεται στο Champions League.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Βελγοϊσπανός γκολκίπερ, τον οποίο άφησε ελεύθερο ο Ολυμπιακός, συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα.
Υπενθυμίζεται πως οι Πρωταθλητές Κύπρου προκρίθηκαν στους ομίλους του Champions League φέτος και στον όμιλο τους θα αντιμετωπίσουν τις Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Πόρτο και Σαχτάρ Ντόνετσκ.


Μετά από 4 χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ραούλ Μπράβο αποτέλεσε παρελθόν από τους Πειραιώτες το φετινό καλοκαίρι. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων είχε προτείνει ανανέωση στον 30χρονο μπακ, με τα μισά λεφτά με τα οποία αμειβόταν την περσινή σεζόν, προσφορά η οποία δεν ικανοποίησε τον Ισπανό.
Ο Ολυμπιακός δεν επανήλθε με νέα πρόταση, ο Ραούλ Μπράβο προσπάθησε στη συνέχεια να ρίξει "γέφυρες" προς την πλευρά της διοίκησης αλλά το "πουλάκι είχε πετάξει". Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι και την Τετάρτη (31/8) δεν είχε καταφέρει να βρει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά την ύστατη στιγμή ήρθε σε συμφωνία για ένα χρόνο με την Ράγιο Βαγεκάνο και ύστερα από 4 χρόνια απουσίας επιστρέφει στην Primera Division.

Όπως ενημερώνει ο ισπανικός σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Ραούλ Μπράβο έβαλε το πρωί της Τετάρτης (31/8) την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την "Αστραπή" (παρατσούκλι της Βαγεκάνο) και θα παρουσιαστεί κι επίσημα στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου την Πέμπτη (1/9).


http://www.redplanet.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons