OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Είναι τρελός ο πρόεδρος...

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έφερε παικταρά της κλάσης του Ζαν Μακούν στην Ελλάδα, ωστόσο δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς το μεταγραφικό ντεμαράζ συνεχίζεται.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ, Ζαν Μακούν, "προσγειώθηκε" στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τον ντύσει στα "ερυθρόλευκα. Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα σταματήσει εκεί. 

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν έγινε ευρέως γνωστή η ώρα άφιξης του Ζαν Μακούν, ώστε ο κόσμος να κατακλύσει το "Ελευθέριος Βενιζέλος" και να υποδεχτεί τον Καμερουνέζο παικταρά όπως μόνο αυτός ξέρει. Στον Ολυμπιακό προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση συνειδητά, καθώς παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, συμβαδίζουν με το γενικότερο κλίμα των δύσκολων ημερών που περνά ο τόπος και δεν θέλουν να προκαλούν διαφημίζοντας και προβάλλοντας εντυπωσιακά τις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός αναμένεται να συνεχίσει τις μεταγραφές "αεροδρομίου" για την ενίσχυση της ομάδας τόσο για τις εγχώριες όσο και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου απαντά με "αποστομωτικές" πράξεις στην αμφισβήτηση των τελευταίων ημερών προς το πρόσωπό του.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού χαφ, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτός είναι ο Ισπανός αρχηγός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Πάμπλο Ορμπάιθ. Η ένταξή του 32χρονου παίκτη στην ομάδα είναι προσωπική επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως όλα δείχνουν, δεν θα του χαλάσει το χατήρι.

Πέρα από αυτό, ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει ακόμα έναν επιθετικό και στην πλατεία Αλεξάνδρας ψάχνουν για κάποιον που θα είναι ακόμα καλύτερος από τον Μάρκο Πάντελιτς, που προορίζεται ως τελευταία επιλογή του Βαλβέρδε. Ο Ολυμπιακός έχει στραφεί στις λύσεις των Βιντσέντσο Ιακουίντα και Ιρένιους Γέλεν, με τον Πολωνό να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Η Γιουβέντους ζητά μεγάλη αποζημίωση για τον δανεισμό του Ιταλού στράικερ και αυτό κάνει τους διοικούντες τους "ερυθρόλευκους" να κοιτούν με καλύτερο μάτι τον Πολωνό πρώην επιθετικό της Οσέρ, που μάλιστα δήλωσε ότι θέλει πολύ να έρθει στον Πειραιά.

http://www.redplanet.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons