OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Το προφίλ της Άρσεναλ...

Την αγγλική Άρσεναλ θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός στον έκτο όμιλο του Champions Leauge. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και συναντούν και πάλι του «κανονιέριδες», κόντρα στους οποίους είχαν πάρει την πρόκριση στους «16» πριν δύο χρόνια.

Στους ομίλους έφτασε αποκλείοντας την Ουντινέζε στα προκριματικά με συνολικό σκορ 3-1. Παρελθόν αποτελεί ο Σέσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος έφυγε για την Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Σαμίρ Νασρί ο οποίος μετακόμισε στην Μάντσεστερ Σίτι.

Στο φετινό πρωτάθλημα η παρουσία της κυμαίνεται σε ρηχά νερά καθώς μέχρι στιγμής μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχει κάνει νίκη, έχοντας μια ήττα και μια ισοπαλία.

Το αστέρι: Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι το αστέρι της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, ύστερα από την πώληση του Σεσκ Φάμπρεγκας. Ο Ολλανδός επιθετικός είναι μόνιμη πηγή κινδύνων για οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα.

Ο προπονητής: Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ο «αρχιτέκτονας» της Άρσεναλ. Βρίσκεται στην ομάδα του Λονδίνου εδώ και 15 χρόνια, όμως την φετινή χρονιά, λόγω των μέτριων εμφανίσεων της ομάδας του, έχει δεχθεί την πιο έντονη αμφισβήτηση.

Οι τίτλοι: 13 πρωταθλήματα Αγγλίας, 10 Κύπελλα Αγγλίας, 2 Λιγκ Καπ, 12 Κομιούνιτι Σιλτ, 1 Κύπελλο Κυπελλούχων.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Αλμούνια, Φαμπιάνσκι, Σέζνι, Μανόνε

Αμυντικοί: Σανιά, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Σκιλασί, Τζουρού, Τζένκινσον, Γκιμπς, Τραορέ

Μέσοι: Ντιαμπί, Ροσίτσκι, Ράμσει, Σονγκ, Ζερβίνιο, Γουίλσιρ, Φρίμπονγκ

Επιθετικοί: Φαν Πέρσι, Βέλα, Γουόλκοτ, Αρσάβιν, Τσάμπερλιν, Σαμάκ, Μιγιάτσι

Προϊστορία: Ο Ολυμπιακός έχει συναντήσει μόλις μια φορά στο δρόμο του την Άρσεναλ, πριν από δύο χρόνια. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στο «Έμιρειτς» όπου οι παίκτες του Ζίκο, τότε, ηττήθηκαν 2-0, ενώ στο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», πήραν τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Λεονάρντο πήραν την πρόκριση στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

http://www.sport-fm.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons