OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Μακάρι να πάω στον Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και όπως έχει γράψει εδώ και αρκετές ημέρες ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Ιρενέους Γέλεν είναι ένας από αυτούς που εξετάζονται και δείχνει... έτοιμος για τον Θρύλο!

Ο διεθνής Πολωνός στράικερ είναι ελεύθερος, καθώς ακόμη δεν έχει βρει ομάδα που να καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του, κάτι που ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από την Οσέρ.

Επειδή η είδηση «ταξίδεψε» πολύ γρήγορα στην Πολωνία, οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι τον... πολιόρκησαν με τηλεφωνήματα, ώστε να μάθουν τι ισχύει και, κυρίως, εάν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα του Ολυμπιακού.

Ο 30χρονος επιθετικός, λοιπόν, φέρεται να τόνισε ότι θέλει σαν τρελός να έρθει στο Λιμάνι. «Μακάρι να πάω στον Ολυμπιακό», φέρεται να σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γέλεν, δείχνοντας την προτίμησή τους στους «ερυθρόλευκους». «Είναι σπουδαία ομάδα, παίζει στο Champions League και έχω μάθει τα καλύτερα για την Ελλάδα», συμπλήρωσε ο Πολωνός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει ενημερωθεί ήδη για το τι θα αντιμετωπίσει, εφόσον έρθει στον Πειραιά.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι τα πολωνικά ΜΜΕ χθες εμφάνιζαν και την άποψη του μάνατζέρ του, Τόμας Κάσμαρτσικ, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι ο πελάτης του έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, παραδεχόμενος συγχρόνως πως έχει συζητήσει με ανθρώπους των Πειραιωτών για τον διεθνή Πολωνό. Δίχως, όμως, να έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του από το Λιμάνι.




http://www.gavros.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons