OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Θυμήθηκαν πάλι τον... μεγάλο εχθρό...

Ο Ολυμπιακός έβαλε για μία ακόμα φορά στη θέση τους, τα δύο συνεταιράκια, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Διαβάστε την ανεπίσημη απάντηση της πειραϊκής ΠΑΕ στις ανακοινώσεις πράσινων και κίτρινων.

Τα δύο φιλικά σωματεία, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, εξέδωσαν από μία ανακοίνωση με διαφορά λίγων λεπτών, επειδή η Super League ανακοίνωσε πως το Πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν άφησε αναπάντητη τη νέα επίθεση πράσινων και κίτρινων σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη...

"H ανακοίνωση της Λίγκας έρχεται ως συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής στο οποίο ο Παναθηναϊκός έδωσε το "παρών". (σ.σ. η ΑΕΚ απείχε)", αναφέρουν χαρακτηριστικά στους ερυθρόλευκους και συνεχίζουν:

"Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ είχαν καταθέσει όλες αυτές τις μέρες κανένα αίτημα αναβολής της πρεμιέρας. Αν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν την διάθεση να πληρώσουν οι ίδιοι την ρήτρα ύψους 4 εκατ. ευρώ στην Nova, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Κλείνοντας, οι κύκλοι του Ολυμπιακού τονίζουν πως "πάντα τυχαίνει σε περιόδους, που αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα να αναζητούν άλλοθι, ώστε να καλύψουν τις αδυναμίες τους και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Ουδείς ξεχνάει μια παρόμοια ανακοίνωση παραμονές του αποκλεισμού από την Οντένσε από το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ όλως τυχαίως και τώρα παραμονές ενός ακόμα αποκλεισμού από την Μακάμπι ο κ. Γόντικας και ο ΠΑΟ θυμήθηκαν τον "μεγάλο εχθρό" Βαγγέλη Μαρινάκη".
http://www.redplanet.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons