OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αντίδραση Αγγελόπουλων...

Επιστολή με την οποία δημοσιοποίησαν την αντίθεσή τους σε ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής» της 21ης Ιουλίου έστειλαν στη συγκεκριμένη εφημερίδα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Με αυτή την επιστολή έθεσαν τα πράγματα στη σωστή τους βάση, αρνούμενοι πως αποχώρησαν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για να επιτευχθεί μείωση του μπάτζετ της ομάδας. Αυτό ανέφερε το δημοσίευμα που τους ενόχλησε και επ’ αυτού τοποθετήθηκαν.

Αναλυτικά η θέση των αδελφών Αγγελόπουλων, όπως φιλοξενήθηκε στο «Βήμα της Κυριακής» στις 28 Αυγούστου:

«Στην εισαγωγή του εν λόγου άρθρου ο συντάκτης του φαίνεται να αξιολογεί την απόφαση μας να αποχωρήσουμε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ως έχουσα ως κύριο στόχο τη συρρίκνωση του ετήσιου προϋπολογισμού της ομάδας μπάσκετ και, μάλιστα, κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα αναφερόμενα στο εν λόγω άρθρο είναι απολύτως ανακριβή και συνιστούν πλήρη παραποίηση της πραγματικότητας, το οποίο ο συντάκτης γνωρίζει, ή όφειλε να γνωρίζει στο πλαίσιο του «ρεπορτάζ» που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έκανε. Επιπλέον, αγγίζουν, αν δεν ξεπερνούν, το όριο της προσβολής και δυσφήμησης της προσωπικότητας μας.

Οι λόγοι της αποχώρησης μας αναλύονται με λεπτομέρεια στην σχετική ανακοίνωση μας. Υποθέτουμε ότι ο συντάκτης του άρθρου την έχει διαβάσει με προσοχή. Η ανάγκη συρρίκνωσης του ετήσιου προϋπολογισμού της ομάδας δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς. Έχουμε δε τη συνήθεια ότι λέμε, αυτό και να εννοούμε.

Είναι τουλάχιστον προσβλητικό να μας καταλογίζεται ότι εξαγγείλαμε την αποχώρηση μας μόνο και μόνο για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια και να επιτύχουμε την μείωση του ετήσιου προϋπολογισμού της ομάδας χωρίς αντιδράσεις, όπως υπονοεί ο συντάκτης. Συνεννοήσεις και συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» δεν κάνουμε.

Επαναλαμβάνουμε ότι η καλόπιστη κριτική είναι καλοδεχούμενη, όσο σκληρή και αν είναι. Όπως τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, την προσβολή και την ηθική απαξίωση μας δεν μπορούμε να την ανεχτούμε».
 
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons