OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ζίγκιτς...

Μεγάλος στόχος του Θρύλου για την επίθεση παραμένει ο Βιτσέντσο Ιακουίντα, ωστόσο, παρά το γεγονός πως αρκετές περιπτώσεις «χάθηκαν», στη λίστα προστίθενται συνεχώς ονόματα, με τελευταίο του πανύψηλου Σέρβου, Νίκολα Ζίγκιτς ο οποίος έχει προταθεί...

Πολύ δυνατά κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού ο Ολυμπιακός και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο παίκτης θα κλείσει πιθανώς ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο. Βεβαίως, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά οπότε όσο το θέμα δεν ολοκληρώνεται, αντίστοιχα μένουν ανοιχτά και αρκετά «παράθυρα». Σίγουρα, πολλοί παίκτες που βρέθηκαν στις λίστες του Θρύλου χάθηκαν τις τελευταίες μέρες, όμως ακόμη και τώρα συνεχίζουν να προστίθενται νέα. Τελευταίο, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του «Γαύρου», είναι αυτό του Νίκολα Ζίγκιτς.

Ο 30χρονος, πανύψηλος (2,02μ.) Σέρβος παραχωρείται από τη Μπέρμιγχαμ και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, όμως το γεγονός ότι πρόκειται για «παίκτη πρώτης γραμμής» αλλά και ότι κατάγεται από την... άκρως φιλική για τον Ολυμπιακό, Σερβία, ίσως έχει ανεβάσει το όνομά του αρκετές θέσεις. Στα θετικά του βεβαίως συγκαταλέγεται και η εξαιρετική επαφή του με τα δίχτυα, όμως δεν είναι, λόγω σωματοδομής, ο γρήγορος παίκτης που θέλει ο Βαλβέρδε.
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons