OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Οι βολεϊμπολίστες, ο κλο-κλο και τα τσιμέντα που θα λιώσουν...

• Χάλια πάλι ο Παναθηναϊκός, θα περάσει δραματικές καταστάσεις και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Κέρκυρα πώς θα πάει να νικήσει τώρα. Δεν είναι παίκτες αυτοί για τον Παναθηναϊκό όπως τον ξέρουμε στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι παίκτες αυτοί θα ήταν για τον Πανιώνιο. Ούτε προπονητής είναι αυτός για τις ανάγκες που είχε ο Παναθηναϊκός, σας είχα πει λίγο μετά αφότου ήρθε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι άνευρος, κουρασμένος, δεν εμπνέει, δεν αλλάζει τίποτα στην ομάδα, καμία δουλειά, ανύπαρκτος. Οικονομική καταστροφή έχει πάθει ο Παναθηναϊκός. Και τον κρατάνε ακόμα; Δεν πήγαν να πάρουνε τον Κούπερ όταν έπρεπε, καλά να πάθουν, αφού διοικούν οι βολεϊμπολίστες. Θυμάστε με τι υλικό ο Κούπερ έκανε θαύματα με τον Άρη στην Ευρώπη…

• Απ’ την αρχή είχα πει επίσης ότι εγώ είμαι με τον Μπόλονι. Αυτός είναι καλός προπονητής για τον ΠΑΟΚ.

• Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό δεν ήταν κακή. Δεν υπάρχει ομάδα που να πεις ότι θα έρθει σίγουρα πρώτη. Κάθε ομάδα σκέφτεται για τους άλλους ότι παίζονται. Η Άρσεναλ έχει πολλά προβλήματα, έχασε τον Νασρί, έχασε τον Φάμπρεγκας, έχει φθορά μεγάλη απ’ τον κόσμο ο Βενγκέρ, ένας Βενγκέρ που δεν τον πιστεύω και το έχω πει πολλές φορές. Όλο κλο-κλο, όλο θέαμα και αποτελέσματα τίποτα. Ούτε στην Αγγλία, ούτε στην Ευρώπη. Η Μαρσέιγ δεν είναι φόβητρο, η Λιλ πήρε το πρωτάθλημα. Η Ντόρτμουντ το πήρε στη Γερμανία, αλλά τα τελευταία χρόνια και η Βόλφσμπουρκ το πήρε, και η Στουτγκάρδη το πήρε, αλλά απέτυχαν στην Ευρώπη.

• Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη με την Μαρσέιγ οπωσδήποτε. Μπορεί να το πάρει, θα λιώσουν και τα τσιμέντα. Και την Άρσεναλ μπορεί να πάρει εδώ μέσα. Την καλή Άρσεναλ με Ανρί την είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός εδώ. Και ο ΠΑΟΚ της είχε κάνει χουνέρι στην Αγγλία. Δεν πρέπει να έχει ηττοπάθεια ο Ολυμπιακός, πρέπει να το παλέψει να περάσει. Τις δε γερμανικές ομάδες τις έχουν ξεπατώσει και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

• Θα παίξει ρόλο και ο προπονητής. Κύριε, ο Μαρινάκης σου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας, ό,τι θες κάνεις, ένα σωρό παίκτες δεν τους γούσταρες, διώχνει παίκτες ο Ολυμπιακός και τους αποζημιώνει επειδή δεν τους θες, 10 παίκτες σου έχουν φέρει, όλους τους δικούς σου και του Κοβάσεβιτς που είναι δικός σου άνθρωπος έχετε κοινό μάνατζερ, φτιάξε ομάδα για Ευρώπη. Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα με αυτούς τους πεθαμένους αντιπάλους θα το πάρεις από τον Οκτώβριο. Για Ευρώπη διψάμε.

• Ο Ιακουίντα είναι ικανότατος κυνηγός, βέβαια δεν έκανε την καριέρα που περίμενα στη Γιουβέντους, ήταν πολύ καλύτερος στην Ουντινέζε. Αλλά είναι σε ηλικία που αργότερα θα ψάχνουμε πάλι μεταγραφή μπροστά. Και μαζεύονται πολλοί μπροστά ρε παιδάκι μου, πολλοί παίκτες, ποιος θα πρωτοπαίζει, γιατί να πέσουν εκεί τα πολλά λεφτά… Ο Ιακουίντα θα πρέπει να παίζει βασικός, δεν γίνεται να κάτσει στον πάγκο, έτσι αναγκαστικά θα πάει ο Μιραλάς δεξιά, όλοι οι άλλοι πού θα πάνε; Ξέρετε πόσους παίκτες έχουν μαζέψει μπροστά; Τι Τζιμπούρ, τι Πάντελιτς, τι Ριέρα, τι Αμπντούν, τι Φετφατζίδης, τι Χαβίτο, τι Γκρίμπιτς, τι Φουστέρ πίσω από το φορ, και ο Γέστε λέει η θέση που γουστάρει είναι πίσω από τον φορ… Έχεις και την παικτούρα τον Μιραλάς, θα φέρεις και ακριβό κυνηγό σε προχωρημένη ηλικία;

• Εγώ χαφάρα ήθελα και χαφάρα δεν βλέπω. Χρειαζόμαστε χαφάρα για την Ευρώπη.

• Αν ήταν να πέσουν πολλά λεφτά στην επίθεση, ήθελα άλλο έναν γρήγορο παικταρά όπως ο Μιραλάς. Νέο σε ηλικία. Αυτή ήταν μεταγραφάρα, ο Μιραλάς. Έβλεπα τη Μάντσεστερ με την Τότεναμ και έτριβα τα μάτια μου. Ο γίγαντας ο Φέργκιουσον τα έριξε τα λεφτά σε νέους που αποδεικνύονται παικταράδες. Πώς μπόλιασε αμέσως αυτήν την παικτάρα τον Γιανγκ, τον Γουέλμπεκ, τον Κλέβερλι, την έκαναν την Τότεναμ με τα κρεμμυδάκια. Ειδικά το β’ ημίχρονο είδα μια μπάλα καταπληκτική. Με νέα παιδιά, φωτιά ήταν! Γρήγοροι, φισέκια, όχι καρούτες. Δαγκώνανε στην καρωτίδα.

• Μεγαλειώδη εμφάνιση. Με 3-4 πάσες έβγαιναν στο γκολ, γρήγορα, ούτε κατοχές μπάλας, ούτε αργοκαρούτες τεχνιτάκοι, πήγαιναν να ξεμυτίσουν οι αντίπαλοι και τους έτρωγαν. Και ας μην ξέρουν τη μπάλα του Γκιγκς. Γρήγοροι και τρεχαλατζήδες, μάγος είναι ο Φέργκιουσον. Ούτε Φέρντιναντ μέσα, ούτε Βίντιτς, ούτε Γκιγκς, ούτε Κάρικ, ούτε Μπερμπάτοφ, οι μόνοι περσινοί που ξεκίνησαν 11άδα ήταν ο Ρούνεϊ, ο Εβρά, ο Άντερσον και ο Νάνι! Και όμως, μπαλάρα οι νέοι, κάτι 20χρονοι να τρίβεις τα μάτια σου. Θα τους «κτίσει» αυτούς με τον καιρό και θα τους κάνει ακόμα καλύτερους. Πού τους βρίσκει όμως, ακούσατε να γίνεται ντόρος το καλοκαίρι με τις μεταγραφές της Μάντσεστερ; Ήταν πολύ ψαγμένες κινήσεις.

• Με ρωτάει ο Σινάνογλου από τους παίκτες της Καβάλας και του Βόλου που μένουν ελεύθεροι, ποιους θα ήθελα στον Ολυμπιακό. Απάντηση: Κανέναν. Εκτός του Σανκαρέ. Μόνο τον Σανκαρέ θα ήθελα. Και τον Ντουγκλάο ήθελα, αλλά πάει αυτός, πέταξε το πουλί για την Μπράγκα. Όμως ο Βαλβέρδε ήθελε Μαρκάνο… Ο Σανκαρέ αν ερχόταν στον Ολυμπιακό θα τους καθάριζε όλους.

• Να με συγχωρούν ορισμένοι, αλλά εγώ τις απόψεις μου λέω. Δεν μπορώ να λέω αυτά που πιστεύουν άλλοι. Λέω αυτά που πιστεύω εγώ. Όπως με τον Παναθηναϊκό που το προηγούμενο καλοκαίρι οι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι έχει το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών. Κι εγώ τους έλεγα ότι αυτά είναι ανέκδοτα!

• Όπως τώρα που υπάρχει η καινούργια «μόδα» με τον ΑΠΟΕΛ. Και να οι ύμνοι και να οι υπερβολές ότι ο ΑΠΟΕΛ λέει αν έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα θα πρωταγωνιστούσε. Τρίχες κατσαρές! Αν έρθει ο ΑΠΟΕΛ να παίξει στο Καραϊσκάκη δεν θα περάσουνε τη σέντρα! Το είδα το ματς με τη Βίσλα. Ξέρετε τι είδα; Μία Βίσλα που ούτε την Καλλιθέα θα κέρδιζε! Δεν υπήρχε ούτε αρχή ούτε τέλος. Δεν υπήρχε τερματοφύλακας, δεν υπήρχαν κυνηγοί, δεν υπήρχε ρυθμός και συνοχή, τίποτα. Αυτήν τη Βίσλα θα την απέκλειε για πλάκα ο Βόλος.

• Ποιος ΑΠΟΕΛ μωρέ θα πρωταγωνιστούσε στην Ελλάδα; Ο ΑΠΟΕΛ του Κόντη, του Πουρσαϊτίδη, του Χιώτη και του Μαντούκα; Με συγχωρείτε κύριοι δημοσιογράφοι, αλλά εγώ τα βλέπω ανέκδοτα αυτά που λέτε στον κόσμο.

• Αυτά που γίνονται τους τελευταίους 2 μήνες με τα δικαστήρια στο πρωτάθλημα και με τις συνεχείς αλλαγές αποφάσεων, αυτό το πράγμα να μην ξέρεις 3 μέρες πριν αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα και ποιες ομάδες θα συμμετέχουν σε αυτό, δεν το έχω ξαναδεί στα 60 χρόνια που παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο! Από το 1950 παρακολουθώ ανελλιπώς, τέτοια γεγονότα δεν έχουν ξαναγίνει.
 

Μάθε μπαλίτσα από τον Αλέφαντο...
 
http://www.katimagiko.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons