OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κοντά σε Ζαν Μακούν ο Θρύλος...

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ζαν Μακούν βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν "βρει" προφορικά τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την Άστον Βίλα, για τον δανεισμό του Καμερουνέζου χαφ. Φήμες πως ο παίκτης έρχεται Αθήνα την ερχόμενη εβδομαδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, με την απόκτηση ενός σπουδαίου ανασταλτικού χαφ όπως ο 28χρονος (29/5/1983) Καμερουνέζος "κόφτης" της Άστον Βίλα, Ζαν Μακούν, για τον οποίο έχει δώσει την έγκριση του και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.  

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του Αφρικανού χαφ υπάρχει εδώ και μέρες, αλλά για ένα διάστημα οι Άγγλοι είχαν "παγώσει" την μεταγραφή καθώς σχολίαζαν πως είναι διατεθειμένοι μόνο να πουλήσουν τον Ζαν Μακούν και όχι να τον δώσουν δανεικό. Όπως φαίνεται, όμως, η Άστον Βίλα άλλαξε τακτική και από την στιγμή που οι μέρες πέρασαν και προσφορά δεν έχουν στα χέρια τους, αποφάσισαν να δεχτούν την πρόταση των Πειραιωτών για τον ετήσιο δανεισμό του παίκτη.

Σε αυτή την συμφωνία θεωρείται δεδομένο πως θα τοποθετηθεί και οψιόν αγοράς για τον Ζαν Μακούν, δηλαδή στο ενδεχόμενο που οι ερυθρόλευκοι μείνουν ικανοποιημένοι από την προσφορά του παίκτη να αγοράσουν το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από την Άστον Βίλα, όπως ακριβώς για παράδειγμα συνέβη πέρσι με την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, κατά την οποία ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από την Σεντ Ετιέν. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για τον ετήσιο δανεισμό του Αφρικανού μέσου τόσο με τον αγγλικό σύλλογο, όσο και με τον Καμερουνέζο χαφ, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, έχοντας για έξτρα δέλεαρ την συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League.

Έντονη είναι η φημολογία στην Αγγλία, μάλιστα, πως ο Ζαν Μακούν αναμένεται να έρθει εντός της εβδομάδας στην Αθήνα ώστε να συζητήσει από κοντά με την ομάδα του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο, βέβαια, δεν επιβεβαιώνεται από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, καθώς στον Πειραιά επιθυμούν, όσο μπορούν, να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην υπόθεση, έχοντας τον.... φόβο μήπως αλλάξει τακτική στην υπόθεση την τελευταία στιγμή η Άστον Βίλα. Είναι δεδομένο, πάντως, πως ο Αφρικανός ανασταλτικός μέσος, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Λιλ (2001-2008) και Λιόν (2008-2011), δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των "χωριατών", Άλεξ ΜακΛις, ο οποίος, μάλιστα, άφησε για ακόμη μία φορά στον πάγκο τον Καμερκουνέζο διεθνή στο πρόσφατο ματς της ομάδας του κόντρα στην Γουλβς (0-0) στο Βίλα Παρκ. 

http://www.redplanet.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons