OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τετάρτη 28/9

Τετάρτη σήμερα και το Champions League κυριαρχεί στο κουπόνι. Εχτές τα πήγαμε πολύ καλά και πιστεύω σήμερα να κάνουμε το repeat.

Πρίν γράψω για το κάθε μάτς ξεχωριστά την πρόταση μου θα προτείνω μια δυάδα που τη βλέπω δυνατά και είναι για σκόρερ. Απο Βαλένθια να σκοράρει anytime ή 1ος ο Τόρρες και απο Ολυμπιακό να σκοράρει anytime ή 1ος ο Μιραλλάς. Αυτό δυάδα ή ακόμα και μονά.

Πάμε στα σημεία της ημέρας. Η Ζενίτ με την Πόρτο ξεκινάνε σε λίγο και για όσους προλάβουν μια διπλή σε Χ 1 είναι η πρόταση μου. Η Άρσεναλ θα δυσκολευτεί και μου αρέσει το over 2.5 εδώ αφού ο "κουμπαράς" Κοστάντζο θα κάνει τα δικά του πάλι. Στο Βαλένθια - Τσέλσι πρώτο σημείο το Χ. Λεβερκούζεν - Γκένκ θα πάρω το over 2.5. Η Γκένκ μπορεί να κάνει το μπάμ με διπλό αλλά για όσους θέλουν να το παίξουν σε σύστημα με ζητούμενα. Ο Vossen είναι μια καλή επιλογή για σκόρερ. Στη Μασσαλία η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο αφού και οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Εάν θέλετε σκόρερ ο Ρεμύ είναι μια επιλογή. Μίλαν και Μπάρτσα δεν παίζω, ενώ θα κλείσω με το over 2.5 της Σαχτάρ με τον ΑΠΟΕΛ.

Στα δύο αγγλικά Κάρντιφ και Μίτλεσμπρο θα πάρω τα δύο όβερ.

www.offbet.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons